Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóba hoznátok vagy mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
Röviden leírom a dolgokat. Van egy lány barátom, haverom, nem tudom minek nevezzem. Napi szinten beszélünk, heti néhányszor találkozunk is. Pénteken a baráti társasággal házibulit tartottunk. Úgy alakult, hogy helyhiány miatt együtt aludtunk egy eléggé kicsi kanapén. Az éjszaka folyamán arra ébredtem, hogy hátulról ölelem és össze vagyunk bújva. Egy idő után ő is felébredt, kiment mosdóba, majd visszafeküdt mellém, annak ellenére, hogy időközben felszabadult a másik kanapé. Nem öleltem meg, mert kicsit kínosnak éreztem a szituációt, másnap nem is jött szóba. Jövő hétvégén megint együtt alvás lesz ugyan ez miatt. Szerintetek hozzam szóba azelott a történteket vagy csak próbálkozzak be majd nála?
25F
22l
jún. 2. 12:47
1/10 anonim válasza:
Nekem is vannak ellenkező nemű barátaim, és normális ha alvásnál úgy alakul ami köztetek. Ebben nincs semmi, bár nálam nem próbálkoztak be soha mert nem éreznek többet :D ha meg bepróbálkozol legalább kiderül ő is többnek tart e barátnál vagy sem. Én a helyedben nem hoznám fel. Max elutasít és megmondja hogy kényszerhelyzet miatt történt ez és nem akar tőled többet.
jún. 2. 13:17
2/10 anonim válasza:
Bepróbálkozni? Úgy, hogy randit kezdeményezel, vagy megmondod neki konkrétan, hogy tetszik?
jún. 2. 13:23
3/10 A kérdező kommentje:
#2:Hát, úgy hogy amikor még mindketten ébren vagyunk megölelem és reakciótól függően lejön a következtetés.
jún. 2. 13:44
4/10 A kérdező kommentje:
#1: érzelmekről nem nagyon tudok beszélni, nem mondanám hogy már többet érzek iránta, inkább csak bejön külsőleg, és úgy vagyok vele, hogy ha úgy van, miért ne érezhetnénk jól magunkat.
jún. 2. 13:46
5/10 anonim válasza:
Hát akkor ezt így mondd meg neki, hogy érzelmileg nincs több mint ami eddig volt de ha akar szórakozni partner vagy benne.
jún. 2. 13:52
6/10 anonim válasza:
Ahh, szóval benne lennél szexbe. Azt el kéne mondani szintén és nem fogdosni, ölelni.
jún. 2. 13:58
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem tartom kizártnak, hogy idővel érzelmek is kialakulhatnak, csak jelenleg rengeteg dolog leköti az időmet.
A napokban valamikor leülök vele beszélni.
jún. 2. 19:26
8/10 anonim válasza:
Szerintem rohadt megalázó, hogy csak úgy elkezdenéd tapizni, esetleg lesz szex, aztán majd utána derül ki, hogy ja, én amúgy nem akarok semmit... mielőtt meg arról beszélnél, hogy lehet majd lesznek érzéseid, tehát belengeted, hogy jaj esetleg majd kapcsolat is lehetne, tanulj meg beszélni az érzéseidről!!
jún. 2. 20:54
9/10 anonim válasza:
Pedig éezelmekről meg KELL tanulni beszélni. Barátságban, családban, párkapcsolatban is fontos.
Mit akarsz tőle? Csak szexet? Vagy komolyat is akár?
Nyílt lapokkal kell játszani és őszinten kommunikálni. Egyszerű.
jún. 3. 09:55
10/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van, hétvége óta ezen gondolkodok. Előző kapcsolatom elég csúnyán ért véget (megcsalás, hazugságok), és szerintem ez miatt is félek bevallani magamnak is, hogy valami kezd alakulni bennem. Mindenképpen leülök vele beszélgetni a dolgokról
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!