Mit gondoltok! Miért olvasnak egyre kevesebbet az emberek? ) : Ti mit tennétek ez ellen? Hogyan hoznátok meg a kedvüket? O. O
A jó / értelmes filmeket én is szeretem! De emellett olvasni is! És őszintén szólva, csak a hasznát érzem, sőt(!) olyan, mint a gyereknek a napi kis nasi. :D
A " divat olvasokat " és a " olvasok valami menő könyvet, hogy észrevegyenek " típus embereket mondjuk nem szeretem ! :/
De tény, hogy napi (legalább! ) egy fejezetbe senki sem hal bele, és az agynak - léleknek, szinte gyógyszer! :D
Szerintem is a "modern technika vívmányai" miatt nem olvasnak annyit az emberek. Lássuk be, annyi információ zúdul minden nap a nyakunkba, hogy sokan egyszerűen már képtelenek egy könyvre odafigyelni. Plusz itt van a türelmetlenség: minek napok/heteket tölteni egy könyv olvasásával, ha ott van a film, amit 2 óra alatt meg lehet nézni?
Nagyon sajnálom, hogy sok ember szinte sosem vesz könyvet a kezébe, rengeteg mindenről lemarad, a lelke nem feltétlenül fog gazdagodni a facebookozástól meg az állandó chateléstől.
Szerintem azzal tehetünk a legtöbbet, ha jó példát mutatunk azzal, hogy mi igenis szeretünk olvasni, esetleg mesélünk arról a könyvről amit éppen olvasunk, elvisszük a másikat könyvtárba, könyvesboltba, antikváriumba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!