Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ráz le folyton a csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ráz le folyton a csaj?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit szeretnék közelebbről megismerni, és már egy ideje elég gyakran hívom kajálni, csavarogni, meginni együtt valamit. De mindig valamilyen kifogást keres, pl. nem ér rá, más programja van, stb. Ha nem jövök be neki akkor miért nem azt mondja meg? Jóban vagyunk, mert régebb óta ismerjük egymást, lehet nem akarna ezzel megbántani és ezért nem szól, hogy álljak le mert nem jövök be neki?
2024. jún. 1. 20:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Te ilyen akusztikus vagy?
2024. jún. 1. 20:44
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor gondolom felesleges többször elhívnom. Ezekszerint lehet, hogy nem is volt programja amikorra elhívtam, csak ezt hozta fel kifogás gyanánt. Egyébként kb. 3-4x minimum elhívtam idén, tavaly is már párszor.

Mondjuk a nővérem is jóban van vele, szerintetek ő sem tudna rá hatni?

2024. jún. 1. 21:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor én most felkötöm magam, sziasztok
2024. jún. 1. 21:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Engedd el. Majd ha akar megkeres
2024. jún. 1. 22:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Akadj le róla.
2024. jún. 1. 23:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem akar veled lenni. Hagyd békén. Tök egyértelmű veled.
2024. jún. 4. 10:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Azt akarod, hogy feljelentést tegyen ellened? Nem tetszel neki egyáltalán azért ráz le.
2024. jún. 15. 19:53
 18/18 anonim válasza:
"Mondjuk a nővérem is jóban van vele, szerintetek ő sem tudna rá hatni?" Nincs olyan ember, akivel jóba vagyok és megtudna győzni arról, hogy menjek el valakivel randizni, akit már több 4x utasítottam vissza kifogásokkal. Amúgy finom akar lenni, te sem mondod ki nyíltan, hogy randi lenne, ő se fogja azt mondani, hogy nem tetszel neki. Mondjuk volt srác, akinek 3. ilyen után már megmondtam, hogy nem szeretnék ismerkedni, de a lány jóba van a nővéreddel lehet ezért próbál finom lenni, nem akarja, hogy rosszul essen. Viszont te engedd el, felesleges próbálkozni, várni.
2024. jún. 17. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!