Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki mégegyszer ráírni?
Sziasztok!Lehet ez most gáznak fog tűnni, de kíváncsi vagyok mit mondtok!
Tinderen megláttam egy férfit, akit sajnos véletlen rossz irányba húztam. Megtaláltam instán és írtam is neki. Ennek már egy hete és semmi válasz, még el se fogadta az engedélykérésemet.
Arra gondoltam, hogy lehet nem nézi az engedélykéréseit, ezért arra gondoltam, hogy írok neki messengeren mégegyszer, de félek az már nagyon gáz lenne 😅
A Ti szemszögezekből szánalmas lenne mégegyszer próbálkozni?
22/N
Dehogy az:)
Én a tinikori szerelmem hívtam fel 10 évvel később(kinyomoztam a számát), úgy megörült nekem hogy aznap már találkoztunk is:)
Aztán kb 6 éve jöttem haza vissza külföldről és amikor egy 6 évvel ezelőtti külföldi spanom hivtam fel, ő meg elsírta magát a telefonba, hogy nem gondolta volna hogy hallani fog még engem :)
Vagy ha felhívom a szomszéd pasit, hogy már megint kéne valami, azt se hatja meg hogy én hívom nő létemre már megint🤣
Kedves 8-as válaszoló!
Igen, ez rendben is van, hogy el kell fogadni 😁
Én elfogadom, csak megfordult a fejemben egy kérdés,hogy mi van ha mégsem,és simán lehetett volna valami belőle, aminek persze kevés az esélye😁
Csak ugye besülni se szeret az ember 😂
Kérdező! Persze lehet, hogy nem látta ezt én is írtam. Meg azt is, hogy ezzel az indokkal szerintem nyugodtan írhatsz.
11,12 es! Nem tudja, hogy nő hívja. Mert azt sem tudná ki hívja. Eleve nem jó jel ha nem válaszolt neki már előtte. Jó az ha egészséges önbizalma van egy nőnek és nem fél kezdeményezni, de azért a földön kellene járni. Nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fogsz. Nekem volt már több olyan nő aki abszolút nem fogta fel, hogy nem, és kb zaklatás szintjén nyomultak. Szóval én speciel nem válaszolnék olyannak aki kinyomoz és felhívkál.
Jajjj, semmiképp sem zaklatnék senkit😁
Lehet szándékosan, kitudja 😌
Úgy vagyok vele, hogy egy próbát megér, aztán ha meg úgy sem akkor tovább nézelődöm 😌
Köszönöm szépen a válaszokat!!!
Kedves utolsó!
Muszáj tenni valamit azért,ha akarunk valamit 😁
Örülök, hogy Te nem vennéd zokon ha valaki hasonlóképpen járna el a Te nálad is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!