Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ért már rapid gyorsasággal úgy véget randid hogy kiderült hogy mivel foglalkozol és a nő lelépett?
Pl. közölted hogy gyári munkás vagy, takarító, stb.
Persze a nők számára nem fontos a pénz, csupán az utódaikat akarják biztonságban tudni, igaz nem is születik elég gyerek de ez már mellékes...
"Termékfejlesztő/mérnöki foglalkozàsom van màr 10+ éve"
Hat azota csak visszafejlodott a termekek minosege.
39F incel
6. Ilyen fajta pasival én is találkoztam, ( teljesen normálisan viselkedtem vele) ezért ő maga vallotta be, hogy amúgy nem mondott igazat, nem bolti eladó, hanem válllakozásai vannak, örül hogy nekem nem a pénz a fontos, és elkezdte sorolni a vállalkozásait, meg hogy 2 kocsija van stb. Én megköszöntem, hogy rám szánta az idejét, kifizettem a kávémat, és közöltem, hogy többet ne keressen, nem szeretnék már vele találkozni. Még rá mert kérdezni hogy miért?
Megmondtam, hogy mert hazug emberekre nincs szükségem. Aki így indít bármiféle " kapcsolatot", az nem megbízható. Mégis honnan tudhatnám ezek után mikor mit hazudik még, és mikor mond igazat, ha mond egyáltalán?! Semmi kedvem olyan pasihoz aki el van szállva magától mert pénzes, és ezért mindenkit aranyásónak néz, már ismeretlenül. 🤮 Még párszor rám írt hogy sajnálja, de megmondtam hogy előttem leírta magát, így szerencsére feladta.
Azt, hogy egy csaj a pénzedet akarja, máshogy is le lehet szűrni, nem kell hazudozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!