Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ért már rapid gyorsasággal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ért már rapid gyorsasággal úgy véget randid hogy kiderült hogy mivel foglalkozol és a nő lelépett?

Figyelt kérdés

Pl. közölted hogy gyári munkás vagy, takarító, stb.

Persze a nők számára nem fontos a pénz, csupán az utódaikat akarják biztonságban tudni, igaz nem is születik elég gyerek de ez már mellékes...

2024. máj. 29. 19:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%
Sokat keresek szóval nem
2024. máj. 29. 19:35
 2/15 Noren1989 ***** válasza:
6%

Nem. Termékfejlesztő/mérnöki foglalkozàsom van màr 10+ éve.

Atól nedvesedik a punszi, meg a befektetőktől, tudoddddddddddddddddddddddddddd.

2024. máj. 29. 19:37
 3/15 anonim ***** válasza:
24%
Nem randin, hanem már itt gáz, azaz vége mindennek, ha megjeleníti a férfi, hogy sajnos nem pilóta, bankár, orvos, ügyvéd, coach, miniszter, pénzügyes, vállalkozó...
2024. máj. 29. 19:58
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

"Pl. közölted hogy gyári munkás vagy, takarító, stb."

Én is lelépnék. És nem a pénz a miatt. Az ilyeneket eleve előbb szokás megbeszélni. (Persze ha egyetemista vagy és amellett dolgozol bármit, az más)

2024. máj. 29. 20:04
 5/15 A kérdező kommentje:
4: Akkor mi miatt lépnél le?
2024. máj. 29. 20:09
 6/15 anonim ***** válasza:
15%

Én amúgy nagyon teli vagyok ismerősi köröm is.

Építőipari beruházási éscingatlanfejlesztői vállalkozásaim vannak.

Szóval sejthető hogy nem csak G500 van a garázsban.

De mikor neten ismerkedek sokszor már vannak kialakult sablonjaim szegény melós kivénhedt gyári munkás irodai melós szerepkörökben.Ugyanaz az ember vagyok mindig csak a munkakör más.

Élő randikon mutatkozik meg hogy sokszor ismeretlen nők is milyen lekezelőek ha is jutunk a randiig.Mintha éreztetné hogy kiváltság hogy velem találkozik.

Van egy pub-om kávézóm is általában oda beszélem meg mindig a talikat.Pincér csajok mar előre röhögnek.

Akivel talizok nem tudja.

50-ből egy nő akivel van 2. randi mikor előadom hogy átlag melós vagyok csak.

Egyszer volt egy randi szintén itt a nő nagyon beképzelt volt.Lekezelő volt egész végig már a pincér csaj is ráakart szólni hogy normalisan viselkedjen már.

Fizetésnél még odanyögte vigyorogva reméli a koktélt kitudom fizetni de úgy hogy a pincér is ott volt.

Itt már nem bírta tovább az alkalmazott mondta a nőnek a ház vendége volt a tulaj ott ül maga előtt.

Azt a döbbenetet ami az arcán volt meg magyarázkodást látni kellett volna.

Még rádobtam egy lapáttal kivittem a parkolóba majd megmutattam nekiva G500 fekete Mercimet meg elmondtam mennyi egy ilyen a szalonban.

Össze vissza beszélt utána hogy sajnálja félreértés volt.

Hetekig irogatott meg bejárt a kávézóba és mindig érdeklődött hol vagyok.

Majd megkértem ne jöjjön oda többet.

2024. máj. 29. 20:44
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

5.

Műszaki diplomás nőként nem segédmunkásra vágyom. Elég érthető, nem?

2024. máj. 29. 20:46
 8/15 anonim ***** válasza:
7%

7-es!

Ha győri vagy neked is előadnám hogy átlagmelósjóska vagyok a kávézomban.Majd elmennénk a G Mercimmel az Árkádba egyet kajálni.

2024. máj. 29. 20:49
 9/15 anonim ***** válasza:
75%
Az Árkádban kajálni elit dolog?
2024. máj. 29. 20:55
 10/15 anonim ***** válasza:
7%

Miért lenne elit dolog?

Szimpla kaja meg duma és ennyi.

Még kiöltözni sem kell sportosan azt elég annyi.

Elit helyre megvannak azok a női ismerőseim már régről akikkel járok.

2024. máj. 29. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!