Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan készüljek rapid randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan készüljek rapid randira hogy szimpatikus legyek vkinek?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő de nem tudom, hogy:

Én kérdezzek, vagy hagyjam ő kérdezzen

Hogyan öltözzek&viselkedjek?

2023. júl. 16. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
65%

Én például jobban értékelném, ha magadat adnád lazán, természetesen :) , mert téged szeretnélek megismerni. Bénázhatsz, és jöhet ki bármi hülyén. Semmi nincs ebben. Ez csak egy laza beszélgetés, de ha tetszel, akkor természetesség fog tetszeni, és az, hogy bátran hibázhatunk, nem kell megfelelnünk... egy feszültséggel magad is, és a másikat is feszültté teszed.

Az öltözködés ugyanez, egy szolid, harmonikus, csinos, de akár egyszerű farmer+póló megjelenés szerintem meggyőzőbb, mintha kicsípve kell beszélgetni.

De ez nyilván csak egy vélemény.

2023. júl. 16. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ő is kérdezzen és te is. Ne legyél passzív, ha a kérdezés nem jellemző rád, kicsit tedd jobban oda magad, ha pedig fordítva, akkor egy kicsit vegyél vissza.

Alkalomhoz illően öltözködj és mindenképp add magadat amikor randizol, ne viselkedj máshogyan.

2023. júl. 16. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amit így előre megtervez az ember az sose sül el jól. Ha magadat adod és nem idegeskedsz azon, hogy tetszel-e a másiknak hanem természetes vagy, az lesz a nyerő. Nyilván nem mindenkinek. De akinek kell, annak igen:)
2023. júl. 16. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Sima egyszeru szerko semmi extra. Olyan amiben jol erzed magad es elmegy utcara is.

Nem kell allandoan kerdezni meselj torteneteket apro hulyeseget amit szivesen megosztasz

2023. júl. 16. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!