Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki próbálta a Rapid Randit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki próbálta a Rapid Randit megosztaná a tapasztalatát?

Figyelt kérdés
Neten ismerkedtem eddig, de nem az igazi és gondolkodtam, hogy kipróbálnám a Rapid Randit. Nem tudom, hogy mire lehet ettől számítani, sok jót ettől sem remélek. Szívesen fogadok minden jó és rossz tapasztalatot. :)

2022. jan. 23. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem egy lány ismerősöm próbálta de már régen. Kb 5-6 évvel ezelőtt.

Volt pár ilyen alkalmon, de nem jött neki össze.

Hogy pontosan miért azt nem tudom.

Szerveznek most megint ilyeneket? Lehet, hogy érdekelne engem is, csak nem tudom, hogy az én korosztályomnak is szerveznek e.

55F.

2022. jan. 24. 19:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen szerveznek.

[link] Ezen a linket megtalálod a fontosabb infókat.

2022. jan. 25. 11:14
 3/4 A kérdező kommentje:
*linken
2022. jan. 25. 11:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Köszike.

Megnézem. Kivételek, és véletlenek mindig vannak. Az, hogy neki nem jött össze, az nem jelentt semmit.

Én mondjuk naggyából tudom is az okát, úgyhogy nincs kizárva, hogy esetleg másnak összejöhet.

1#

2022. jan. 25. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!