Valaki próbált már ki mellnagyobbító krémet? Tapasztalatokat megosztánátok?
Kamu nincs ilyen krém ami használna.
Kezdj el hízni és akkor mellre is fogsz.
Voltam orvosnál ezzel a kérdéssel, mivel nekem az egyik mellem valamivel kisebb a másiknál (amit melltartón keresztül látszik a legjobban), még 18 éves korom előtt háziorvos mondta hogy visszatérünk a témára, lehet korrekciós műtét lesz a vége, amit a betegbiztositó fizetett volna (érdekes...).
Visszamentem hozzá tavaly, bár már a probléma nem volt szembetűnő mert eléggé utolérte egyik a másikat, és akkor kiváncsiságból megkérdeztem tőle ezeket a krémeket.
Rámmosolygott, és elmondta hogy semmi hatásuk nincs. Esetleg annyit tudnak csinálni hogy nagyon minimálisan beinditják jobban a vérműködést a mell zónában, amitől jobban fejlődik.
Az olyan krémeknek hogy mellfeszesitő nagyobb hasznuk van (ő mondta) mint bármilyen méregdrága mellnövelő krémnek.
Viszont mint maga a krémezést, mint folyamatot ajánlotta, körkörös mozdulatokkal, mivel ez többé kevésbé serkenti a növekedését.
Én is sok helyen olvastam azt, hogy maszirozástól serkenti a növekedést, nem próbáltam :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!