Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szállodában várom a barátomat. Hogyan várjam, hogy örüljön? Te minek örülnél? Kort is írj.
Figyelt kérdés
Távkapcsolat, egy hónapja nem találkoztunk. Ő 38, én 26.
Nem szeretném, hogy azt gondolja egy kiéhezett r.bi vagyok és meztelenül várom a szoba ajtajában, de nyilván azért is találkozunk ott :))
Tippek, ötletek nekem?
Előre is köszönöm :)
máj. 29. 17:54
21/26 anonim válasza:
Lehet a pasi nős, azért is találkoznak csak ilyen ritkán, és így. Meg azok szokták ezt. Az egyedülállóak az egész hétvégét a nővel töltik, főleg ha csak ritkán tudnak találkozni. És nem a szállodában találkoznak...
22/26 anonim válasza:
Szerintem csinosítsd ki magad, menj elé, találkozzatok, üljetek be valahová vagy sétáljatok egy parkban, jobb egy kis ráhangolódás, mint rögtön kipipálni az "ajándékot". És egy alkalmas pillanatban súgd a fülébe, hogy nincs rajtad bugyi - tuti recept :D
23/26 anonim válasza:
Szerintem a pali már el ia húzott dolgozni vagy valahova🤣
24/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ez a sok rosszindulatú komment.. :S
A kérdés nem az volt, hogy véleményezd a kapcsolatot hogy szeretői-e, hanem hogy miben várjam.
Elsősorban férfiak véleményére lettem volna kiváncsi, hogy ők ebben a szituációban minek örülnének :)
A körülményeke nem részleteztem, hogy utána megyünk-e valahova, hány napig leszünk stb. mióta ismerjük egymást, milyen a kapcsolatunk, de (szinte) mindenki magától tudja :D
máj. 30. 15:00
25/26 anonim válasza:
Én annak örülnék ha két nő várna és épp egymást nyalnák ki, és beszállnék közéjük.
26/26 anonim válasza:
24) meg mindig nem tagadtad le hogy a szeretoje lennel. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!