Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy szállodában várom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szállodában várom a barátomat. Hogyan várjam, hogy örüljön? Te minek örülnél? Kort is írj.

Figyelt kérdés

Távkapcsolat, egy hónapja nem találkoztunk. Ő 38, én 26.

Nem szeretném, hogy azt gondolja egy kiéhezett r.bi vagyok és meztelenül várom a szoba ajtajában, de nyilván azért is találkozunk ott :))

Tippek, ötletek nekem?

Előre is köszönöm :)

máj. 29. 17:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
66%
A csaj rendezi le őt. Oda van rendelve egy szobába szexre..
máj. 29. 18:24
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Napi kamuuu
máj. 29. 18:28
 13/26 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nem kamu. A gyk- n n3m egy olyan ia van hogy még a csaj fizeti ki a szállodát is a pasinak.
máj. 29. 18:31
 14/26 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem apád el is szégyellné magát, hogy itt tart a lánya ennyire méltatják a palik.
máj. 29. 18:43
 15/26 Noren1989 ***** válasza:
56%
Előre kifizetve a szàmlàt, Józsikàm!
máj. 29. 18:56
 16/26 anonim ***** válasza:
64%
Szexi fehérnemű vagy valami más szexi dolog, hálóing.. Ami van. Ne meztelenül, én mondjuk jobban szeretem ha ki kell hámozni a nőt, amikor már alig várom, hogy lássam meztelenül. A többiekre ne hallgass, én ha egy hétig nem látom a párom akkor szétrágnám a vasrácsot, hogy megdugjam. Normális dolog, persze, hogy kívánjátok egymást. Itt valami nyuggerek vannak biztos akik egy hónap után inkább csak megnéznének egy filmet aztán az esti tea és alvás.
máj. 29. 19:35
 17/26 anonim ***** válasza:
29%
16 te is mintha valami rendelést adnál le. A " ne fürdjé le" kimaradt.
máj. 29. 19:51
 18/26 anonim ***** válasza:
39%

17 mivel is? Hogy veled ellentétben válaszoltam arra, hogy "Hogyan várjam, hogy örüljön? Te minek örülnél?"

Gratulálok, egyes, leülhetsz.

máj. 29. 19:55
 19/26 anonim ***** válasza:
68%

A pr.stikkal pont igy szokták. Hánykor hol. A csaj alig cuccban. Stb.

Bakker ahol szerelem van és végre láthatják egymást találkozhatnak ott nem ez a normális hogy szivi várj a szállodában (aztán tudd a dolgod.)

Ez lehozó.

máj. 29. 19:57
 20/26 anonim ***** válasza:
36%

19 milyen várj és tudd a dolgod? Tavkapcs.. vagyis valahol az egyiknek meg kell várnia a másikat. Ha már várja és kívánják egymást akkor fel lehet dobni a dolgot ill nem mindenki olyan prűd, hogy majd 2 nap múlva, sötétben, villanyoltás után lehet csak mert milyen az már, hogy testiség.. Akinek fantáziája van az tud dobni a dolgon aki meg sosem volt nővel az meg fel van háborodva, hogy jaj, ri. banc. Neked ha lenne feleséged és a kedvedért felvenne valami szexi amiben otthon vár az neked elítélendö? Meg akkor ri. banc?

Na, akkor most már legalább tudod miért nincsen nőd. Mert fejben nincsen minden rendben.

máj. 29. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!