Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szállodában várom a barátomat. Hogyan várjam, hogy örüljön? Te minek örülnél? Kort is írj.
Távkapcsolat, egy hónapja nem találkoztunk. Ő 38, én 26.
Nem szeretném, hogy azt gondolja egy kiéhezett r.bi vagyok és meztelenül várom a szoba ajtajában, de nyilván azért is találkozunk ott :))
Tippek, ötletek nekem?
Előre is köszönöm :)
17 mivel is? Hogy veled ellentétben válaszoltam arra, hogy "Hogyan várjam, hogy örüljön? Te minek örülnél?"
Gratulálok, egyes, leülhetsz.
A pr.stikkal pont igy szokták. Hánykor hol. A csaj alig cuccban. Stb.
Bakker ahol szerelem van és végre láthatják egymást találkozhatnak ott nem ez a normális hogy szivi várj a szállodában (aztán tudd a dolgod.)
Ez lehozó.
19 milyen várj és tudd a dolgod? Tavkapcs.. vagyis valahol az egyiknek meg kell várnia a másikat. Ha már várja és kívánják egymást akkor fel lehet dobni a dolgot ill nem mindenki olyan prűd, hogy majd 2 nap múlva, sötétben, villanyoltás után lehet csak mert milyen az már, hogy testiség.. Akinek fantáziája van az tud dobni a dolgon aki meg sosem volt nővel az meg fel van háborodva, hogy jaj, ri. banc. Neked ha lenne feleséged és a kedvedért felvenne valami szexi amiben otthon vár az neked elítélendö? Meg akkor ri. banc?
Na, akkor most már legalább tudod miért nincsen nőd. Mert fejben nincsen minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!