Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Durván féltékeny vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durván féltékeny vagyok szerintetek? Ez nem normális?😅

Figyelt kérdés
Van egy srác, már volt 9 randink, csókolóztunk is sokszor, nagyon jókat beszélgetünk, és sokat szoktunk írogatni, az új randira várva. Nekem nagyon nagyon tetszik, és azt hittem, hogy én is tetszem neki, és hogy jól alakulnak a dolgok. Ma este írtam neki, hogy mi jót csinál, és mondta, hogy filmezik otthon és nem egyedül. Annyit írtam, hogy “ Esetleg randid van?:)” és azt válaszolta, hogy “igen, majd írok.:)” nem fogadtunk hűséget nyilván, meg semmi, de nagyon bánt. Amióta írta, azon agyalok, hogy vajon lefekszik-e vele, vagy ilyesmi. Mi még nem is nagyon voltunk ennyire kettesben, mindig csak nyilvános helyen voltunk. Szerintetek nagyon féltékeny vagyok? Ez normális, és csak én veszem nagyon magamra? Hülyeség volt azt hinnem, hogy most mással nem randizik? Hülyeség hogy rosszul esik? Nem igazán van nagyon sok tapasztalatom a randizásban, mármint gimi végén volt egy barátom, de megcsalt, és most hasonlóan rosszul érzem magam, mint mikor arra rájöttem, pedig ezzel a sráccal nincs még semmi komoly. Mit gondoltok, naív voltam, igaz? 20L

2024. máj. 26. 22:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18%
Ennyit egy pasi se vâr nekik szex is kell...
2024. máj. 27. 08:00
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Most nem tudom eldönteni, hogy az én hibám-e, mert nem feküdtünk le, vagy sem. De egyébként nem is értem, mert mindig nyilvános helyen voltunk, pedig megbeszéltük merre menjünk, és sokszor ő ajánlotta, de mindig beleegyezett. Nem hívott fel magához, és semmit nem utasítottam el, szóval őszintén nem is éreztem, hogy le kellene feküdni.😅 Mikor csókolózunk, akkor is a hajamban túr, vagy ilyesmi, de nincs annak jele, hogy tovább szeretne menni. Én őszintén korainak tartom a 9. randis szexet, de mivel nála sem éreztem erre jelet, nem is aggódtam rajta.

10-es neked külön köszönöm a választ.:) Akkor ennek így szerintetek sincsen jövője.

2024. máj. 27. 08:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen csak szexet akar. Ha valaki beléd van zúgva, az nem fog mással randizgatni. Hanem azon lesz, hogy téged levegyen a lábadról, tervezi a következő randit, felhív, törődik veled. Ez a pasas egy nulla. Jobb is hogy időben kiderült. 9 randi az nem olyan sok ha belegondolsz.
2024. máj. 27. 08:48
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Te se nagyon kivàntad a pasit ha nem mentél tovább ez egy jel hogy nem is igazán akartad így tovább àllt.
2024. máj. 27. 10:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy unatkozó idióta.
2024. máj. 27. 12:18
 16/19 anonim ***** válasza:
43%

Már elnézést, de az senkinek nem jut eszébe, hogy poénból írta, hát ott a mosolyjel mögötte? Szerintem csak szívatós poénnak írta, aztán a haverjával nézi a filmet.

Nem hangzott el, hogy azóta beszéltek-e, kiderült-e...

2024. máj. 27. 14:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen :)

A randik száma nem érdekes. Lehet az elsőn is szexelni meg a 9-en is. De csak akkor ha megbízol az illetőben .

Hozzáteszem mi férfiak sokszor sietünk vele vagy az is előfordul, hogy nem tudjuk mikor lenne kesz rá a partnerunk, de ezekre nyugodtan mondj nemet ha ugy erzed hogy nem allsz keszen ra. Aki szeret teged es veled akar lenni, az nem fog elhagyni :)

A sracnak akivel lógtál , nem jelentettel ennyit es egyszerre tobb nonek is csapta a szelet, ugyhogy egy pillanatig se bánd, hogy nem jottetek ossze. De az normalis ha rosszul erzed magadat ez miatt. Elvegre elárult es azt hiszem mondhatni, hogy megalázó is ha valaki mást választanak helyetted ( Igaz hogy nem azert valasztotta mert jobb nalad, csak konnyebben adta magat ) .

2024. máj. 27. 15:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi volt azóta?
2024. máj. 31. 17:44
 19/19 anonim ***** válasza:
ez egy luzer senkihazi.. ne torodj vele.
2024. máj. 31. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!