Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25 éves szűz pasival kezdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves szűz pasival kezdeni?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy ilyen sráccal. Igazából én kezdeményeztem a beszélgetést mert elég érdekesen írta le magát, akkor még nem voltam teljesen tisztában a dolgokkal. Azonnal találkozni akart de ezt megelőzte több órás telefonbeszélgetés. Hajnalban is, nem aludt inkább csak beszélni tudjunk. Aztán 3 órát utazott hozzám és ugyanennyit vissza haza. A randevún udvarias volt és rengeteget beszélgettünk, sétáltunk de azért az irányítás hogy hova menjünk az nálam volt.

Beszéltünk kapcsolatokról. Na de neki legfeljebb próbálkozásai voltak és elmondása szerint sosem jutottak el odáig. Azt hiszem sikerült belefutnom annak a lánynak a profiljába aki konkétan vissza is utasította emiatt, mert hogy nem akar tapasztalatlannal lenni. Ezt a srác kissé elérzékenyülve mesélte. Nem kalandot keres, hanem az igaz szerelmet.

Na már most ez szépen hangzik, de én szintén az ő korosztályába tartozom és volt már 5 éves kapcsolatom, több alkalmi kapcsolatom, kalandok stb. Ráadásul 17 éves korom óta elköltöztem a szüleimtől, dolgoztam és azóta is inkább én támogatom őket mintsem fordítva. Ő pedig még mindig családdal lakik, az állása nem rossz, menő autó stb. Rondának sem mondanám.

Az első randi után rögtön felajánlott egy családi nyaralást mert hogy örülnének nekem. Kedves ajánlat volt és bár hozzátette hogy addig úgyis találkozunk…én elgondolkodtam rajta hogy az intimitást nem inkább kettesben kellene megalapozni, addig ilyet minek dob fel valaki? Szóval én meg azt ajánlottam neki hogy legyen egy közös hétvége ahol csak kettesben vagyunk mert addig is kiderül mennyire tudunk együtt működni.

Az első randi végén is nekem kellett egy szájrapuszit kezdeményezni, mert teljesen zavarban volt és azért 6 óra beszélgetős program után, mivel volt összhang…gázabbnak éreztem volna két puszival elválni.

Persze mindennap ír nekem, meg reagál minden apró mondatomra de kezdem egyre negatív színben feltüntetni az egészet 😅 hogy ez nem nekem való. Én egy impulzív, intenzív csaj vagyok. Akkor pezsgek ha van izgalom, mély témák, programok…nem az hogy milyen ebédet csinált a család stb…irányítani nem esik nehezemre de az annyira nem tetszik nekem, hogy szerinte 2 hónap szex nélkül teljesen kibírható meg hogy ilyen naivan igaz szerelmet keres. Mi van ha a családjához akar költöztetni, nem hajlandó elhagyni a fészket. Meg nem szeret sportolni. Lehet hogy egy lusta sznob lenne idővel. Lenézne mondjuk engem azért mert a szüleim nekem nem teremtettek meg dolgokat és én támogatom őket.

Tudom, ezek leginkább a fejemben vannak…de jeleztem neki hogy vannak kérdéseim. Miket és hogyan vessem fel neki hogy kiderüljenek a dolgok… a közös hétvégére pozitívan reagált egyébként.

2024. máj. 24. 00:09
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Balek birka az aki fenntartja saját magát és igénye van a saját térre? Itt amúgy sem arról van szó, hogy kuporgatnia kellene ha albérletbe megy.
2024. máj. 24. 01:09
 22/34 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is van olyan ismerősöm, aki "fenntartja saját magát". Azaz albérletbe költözött. De minden nap haza jár anyuciékhoz kajálni 😂

Szerintem amíg nincs párja az embernek, teljesen felesleges elszórnia a pénzt egy lukra, ami nem az övé, és sosem lesz.

2024. máj. 24. 01:18
 23/34 A kérdező kommentje:

Na igen, de az más kérdés hogy akar e költözni a párjával…vagy hazaviszi anyucinak. Mert a mama jól főz, meg addig se kell albérletet fizetni.

Sok szitu van, ilyenbe is belefutottam. Intimitásgyilkos.

2024. máj. 24. 01:23
 24/34 anonim ***** válasza:
75%

Kollégáim házasok, a csaj nagyijánál laknak egy frankó családi házban. Szerintem sokkal jobb, mintha egy koszos panellukban kínlódnának, ahol fix, hogy a szomszéd hallja a kéjes nyögéseket 😂

Mellesleg, ha kipurcan az öreglány, övék a kéró. Az albi meg sosem lenne az övék, csak emésztené a sok pénzt.

2024. máj. 24. 01:31
 25/34 anonim ***** válasza:
56%

Én csak abban tudok kapcsolódni, hogy 24 éves koromig én is szűz voltam.

De kb ennyi... Mert én kifejezetten kezdeményező és aktív voltam.

És igazából saját elhatározásból nem akartam lefeküdni olyan lánnyal, akivel nem akartam gyereket.

De volt sok kalandom és mindenféle petting stb.

Mindenesetre szerintem nem azaz árulkodó, hogy a srác szűz.

Viszont úgy tűnik, hogy kifejezetten képtelen felépíteni testi kontaktot. Ebben lehet, hogy Neked kell segítened. Megsimítani a kezét, vállát, néha megölelni vagy adni egy puszit az arcára... akár hosszabban ;)

De persze, ha meg nem jön be, hogy a csávó egyáltalán nem kezdeményez, akkor nem biztos, hogy érdemes vele folytatni.

27F

2024. máj. 24. 02:50
 26/34 anonim ***** válasza:
37%
Tuti hogy kattant
2024. máj. 24. 03:04
 27/34 anonim ***** válasza:
13%

20

Vagy helyette a gyerekszobádban laksz anyuci mellett. Lol.

2024. máj. 24. 08:23
 28/34 anonim ***** válasza:
94%

Tele vagy előítéletekkel, amiket kivetítesz, így alapvetően nem lehet kapcsolatot építeni, a gond egyelőre nem a srácnál van. S még az sem feltétlenül problémás, hogy be akar mutatni rögtön vagy hazafelé akar vinni. Rögtön legrosszabbat látod és így már az agyad meg sem akarja ismerni.

35/F

2024. máj. 24. 08:57
 29/34 anonim ***** válasza:
23%
24: Van igazság, de nálunk a panellel sincs ilyen gond. :-)
2024. máj. 24. 08:58
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ez szócséplés.

Értem, nem akarsz anyuka pici kedvencét.

Az a csávó?

Nem tudom, és te sem.

Vannak kérdéseid, igen, jogos, de akkor beszéld meg vele.

Ő tapasztalatlan, lehet, hogy emiatt másképp lát még helyzeteket, szituációkat.

Én úgy érzem, hogy te igazán nem akarod ezt a kapcsolatot és most azt szeretnéd, hogy kvázi felmentést adjunk.

A puding próbája az evés.

Ha odáig hajlandó vagy elmenni, akkor hajrá, de azt csinálni kell, nem elmélkedni róla! Mi lenne ekkor, mi lenne akkor???

Ha pedig nem vagy hajlandó megkóstolni ama pudingot, akkor az legyen, hagyd abba most ezt a " kapcsolatot".

2024. máj. 24. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!