Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok arról hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról hogy ha egy pasi első randi előtt mondja hogy ő nem akar óvszerrel szexelni? Nem szereti avval. Vagy ha első, második randin mondja. Nem egy ilyen ilyennel beszéltem... Van spirálom de az nem óvszer...

Figyelt kérdés
És az olyan "kapcsolatokról" ahol csak szex van ? Volt nektek olyan? Lehet belőle később normális Kapcsolat? 2 éve kezdtem el keresgélni, azóta randiztam pár gáz pasival, egyikkel se tartott sokáig.. Elegem van már a keresgélésből, gondoltam ha van egy jóképű pasi akkor belemennék vele ilyenbe. Találtam ilyet (nem nehéz mivel a legtöbb pasi csak szexet akar) de nem tudom hogy jó ötlet e.. Jó a szerelem, jó lenne ha lenne egy normális boldog kapcsolatom de azt nem könnyű találni, Elegem van a társkeresésből. De egyedül se szeretnék lenni. De nem tudom hogy ez mennyire jó ötlet hogy egy pasival csak szex van.. Mit gondoltok ezekről a dolgokról ?
2024. máj. 22. 16:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

? 🤔 mi nem derült ki?

(#18 voltam)

2024. máj. 22. 18:08
 22/24 anonim ***** válasza:
Ha nincs óvszer nem lesz szex sem, ebből nem engedek.
2024. máj. 23. 06:03
 23/24 anonim ***** válasza:
Miért lettem amúgy ennyire lepontozva? :D #18
2024. máj. 23. 11:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Első randin ki kezdi egyből az óvszerrel? XD Ilyenből komoly kapcsolat biztos hogy nem lesz. Amúgy meg kitudja hány nővel volt előtted, milyen betegségei vannak…biztos hogy nem találkoznék vele többet.
2024. máj. 29. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!