Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. mennyit beszéltek kapcsolat elején, pár randi után? A Facebookra mennyi idő után teszitek, tettétek ki hogy kapcsolatban, hogy kivel?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 17. 13:54
1/11 anonim válasza:
Napi szinten. Facebookunk nincs is.
2/11 anonim válasza:
Kapcsolat elején órák-no nem miattam, henm nálam az emberek beszélőkéje megindul nálam..+Eddig sem raktam ki, ezután sem fogom, hogy kapcsolatban vagyok. Lévén nem társkereső az FB.
4/11 anonim válasza:
Mindennap beszélünk, azóta hogy 9 éve együtt vagyunk. Sosem raktam ki semmit, se közös képet, se azt hogy kivel vagyok kapcsolatban. Nem érdekel. Senkinek semmi köze hozzá. Akikkel szorosabb a kapcsolatom (barátok) azok tudnak róla. Nem a facebookon élem az életem. Nem is szoktam használni.
5/11 A kérdező kommentje:
És akinek az van kint hogy "egyedülálló " mennyi idő után "illik" átírni? Mennyi idő után "gáz" ha az van kint hogy egyedülálló?
2024. ápr. 17. 15:24
6/11 anonim válasza:
Nekünk nem volt kint a kapcsolati státusz. Kb fél év után tettük ki, hogy kapcsolatban.
7/11 anonim válasza:
Nekem sose volt kint a kapcsolati státusz, se egyedülállóként, se párkapcsolatban. Aki ismer, az úgyis tudja.
8/11 A kérdező kommentje:
Mi elég keveset beszélünk szerintem. 2x találkoztunk.
2024. ápr. 17. 16:51
10/11 anonim válasza:
9 van még olyan ember aki beveszi azt a szöveget, hogy valakinek nincs FB.je? Szerintem a memóriádat le kéne porolni "cseppet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!