Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak, mennyire nézik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak, mennyire nézik egy randin, hogy mennyit és hogyan eszik a nő?

Figyelt kérdés

Egy srác, aki egyébként őszintén nagyon tetszik, elhívott vacsorázni. Konkrétan. És nagyon szeretnék elmenni. Meg amúgy régi vágyam ez a hagyományos randizás, és tényleg elképesztően jól esett, hogy elhívott. De nagyon félek. Az evés még egyedül is elég problémás nekem, és nem tudom ezt hogyan tudnám megoldani. Gondolom az nem egy túl elegáns dolog, ha vacsorázni hívott el, én pedig nem eszem, ugye?

20N

2024. máj. 17. 20:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

#9 ha érdekel a folyamat, akkor:

1. Érzelmi túlevő voltam, voltak falás rohamaim, és nyilván ez generálta önmagát

2. Beleszerettem egy srácba, amit nem egyenesen tőlem, de megtudott. És hát mondta, hogy barátnak nem vagyok rossz, de ha nekem úgy jobb, akkor elvan nélkülem is, nekem meg nem lesz baj, mert nem lesz ott, és nem fogom viszonzatlanul szeretni

3. Bántottak az iskolában is a külsőm miatt

4. Még jobban elkezdtem utálni a testem, és szokásosan az evéshez nyúltam, de undorodtam magamtól, és ezért hánytattam magam.

5. Azt gondoltam, hogyha megvonom magamtól a kaját, akkor jobb lesz. De kialakult az evészavarom másik oldala, hogy alig bírok enni, és ha úgy érzem túl sokat ettem, akkor hánytatom magam.

Itt vagyunk most.

Szóval van tippetek esetleg a randira?😅

2024. máj. 17. 22:33
 12/19 anonim ***** válasza:
82%

Az érdekli csak, hogy el fogsz-e hízni. Nem érdekli se a folyamat, se a mentális/fizikai egészséged.

Alakalakalak, ennyi számít

2024. máj. 17. 22:38
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
11. ja hogy bulémiás vagy.
2024. máj. 17. 22:53
 14/19 A kérdező kommentje:
#13 igen, jelenleg az😄
2024. máj. 17. 23:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Hol itt a gond? Miért kéne sokat enni vacsorára?
2024. máj. 17. 23:07
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj amelyik nő finnyás az evéshez, az a szopáshoz is. Tapasztalat.
2024. máj. 18. 00:19
 17/19 anonim ***** válasza:
A férfiak csak azt nézik, ami a tányérukon van. Evés után majd veled is foglalkoznak. A multitasking működés inkább a nőkre jellemző.
2024. máj. 18. 03:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Őszintén kívánok neked jó étvágyat :) és szép randit!

Szerintem, amikor úgy látod, majd elmondhatod neki, hogy állsz az evéssel.

Ma pedig érezd jól magad, a kaja úgyis azért van előttetek,hogy a kínos csendnek legyen mentsége :D

Nem hiszem,hogy foglalkozna ezzel bárki,hogy a másik vajon miért nem eszik annyit/ miért eszik annyit.

Békesség:)

2024. máj. 18. 09:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Valószínű nézi, főleg ha ő fizeti, illetve hogy mennyire van jó étvágyad.
2024. máj. 20. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!