Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar valamit tőlem?
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem bejövök neki, néha meg távolságtartó, csendes lesz. Említettem neki, hogy szeretek kiállításokra járni, erre ő azt mondta neki is lehet el kéne mennie valamikor. Meg már több ilyen dolog is volt, de nem mondta konkrétan, hogy együtt menjünk, nekem viszont utalásoknak tűnik. Lehet az is probléma, hogy jóval idősebb nálam. Munkahelyről ismerjük egymást, felettesem. Elég hosszan szokott nézni, néha meg hűvös velem.Én 26L éves vagyok , ő pedig 44F éves.máj. 15. 15:52
11/11 anonim válasza:
A leírtak alapján nem látok semmi olyasmit,ami arra utalna, hogy akar tőled valamit.
Majd ha elhív munkán kívül valahova,az egyértelmű és csalhatatlan jel lesz,de eddig ez így édes kevés szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!