Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem?
Megismertem egy pasit, 1 hónapja beszélünk minden nap, eddig 3-szor találkoztunk,jól éreztem magam vele, azt mondta ő is velem,nem történt semmi több, csak 1 csók, viszont mostanában eltunik fél-1 napokra. Mindig magyarázkodik hogy hol volt miért tűnt el. Azt mondta ő komoly kapcsolatot keres.
De már nem tudok neki semmit elhinni.
Miert csinalja ezt?
Nekem kellene mondanom hogy hagyjuk ezt az egészet?
28N-33F
"Mindig magyarázkodik hogy hol volt miért tűnt el."
Miért magyarázkodik? Nem tartozik neked semmivel.
Mert nem csak veled beszélget ismerkedik randizgat, hanem másokkal is.
Amugy is látszik azon hogy tul lassu az egész. Nyilván másokra megy a többi ideje energiája.
Bennem az is felmerült,hogy sok a dolga és sűrűek a napjai,nem nagyon Messengerezik.Ezen kívül köztetek nincs még szoros viszony,csak ismerkedtek,így egyelőre óvatosabban vagy lazábban kezeli a dolgokat.
Aztán persze van egy másik verzió is,miszerint egy vagy a sok közül,de azért nem minden férfi gondolkodik így,emellett nincs két egyforma ember.Nem látunk a fejébe sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!