Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok már a Pálferis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már a Pálferis párkereső esten? Évente egyszer szervezik, most idén, a jövő héten lesz. Aki részt vett rajta vagy ismer olyat aki igen, mit hallott róla? Milyen ez? Lennének kérdéseim.

Figyelt kérdés

2024. máj. 15. 07:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Akkor én vagyok a kivétel, én mosolygós vagyok. Azt viszont még mindig nem értem, ha nem mersz odamenni senkihez, azt remélted, egy nő majd odamegy hozzád?
2024. máj. 28. 12:03
 22/23 A kérdező kommentje:

21-es nem reméltem de mivel voltak tematikus társalgó termek, különféle interaktív ismerkedő játékokkal, stb, bíztam benne hogy ezekben részt tudok majd venni és netalántán ott kialakul valami. Sajnos nem volt rá lehetőség mert több program futott egyszerre, ez nem volt túl jó a szervezésben amúgy minden egyéb flottul ment.

Világéletemben ilyen voltam, nem megyek oda senkihez, csak ha látom van értelme. Minek csináljak magamból bohócot? Rengeteg férfi "vadászik", nőről nőre jár. De van egy másik típus akiben ez nincs meg.

Amúgy én mindig azt mondom ( és ezt általában a nők is meg szokták erősíteni ) hogy a nő választ és nem a férfi, a férfi maximum dönt. A választás pedig a nő részéről nyilván nem az hogy leszólítgatja a férfiakat, hanem hogy ad olyan jeleket hogy a férfi ne érezze tolakodásnak azt ha odalép hozzá és beszédbe elegyedik vele.

Sajnos mivel semmilyen jel nem volt, így nem tudtam semmit tenni. Inkább csak furcsálló tekintetek, néha egy elkapott tekintet de semmi több.

2024. máj. 28. 13:05
 23/23 anonim ***** válasza:

Bármilyen megszervezett program, ami társkeresésre hajaz,az álltalában kudarcba fullad.

Kivételek mindíg vannak. Biztosan van, akinek ezen a rendezvényen összejőtt, de nem ez a jellemző.

Az igazán jó társ akkor és abból lessz, amikor két ember véletlenül akad valahol össze.

A megszervezett dolgok álltalában nem működnek.

Ha kicsíped magad szombat este, és elmész csajozni, biztosan nem jön össze.

De ha otthoni ruhába, flipp-flopp papucsba leugrassz egy fél kiló kenyérért, akkor lehet, hogy összeakadsz valakivel.

2024. máj. 28. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!