Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy meg sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy meg sem ismer néha, máskor meg órákat beszélgetünk?

Figyelt kérdés

Ezt így szó szerint értsétek.

Van, hogy elhív kávézni, sütizni és beszélgetünk 1,5 órát. Vagy elmegyünk együtt 3 órát kutyát sétáltatni. Vagy hajnalig írogatunk.

Máskor meg mintha nem is ismerne meg.

Pl. tegnap is hajnal 2-ig üzengettünk, ma összefutottunk véletlenül. Beszélgetni kezdtünk, kérdezte, ebédeltem-e már, mert ő pont oda megy, csak még beugrott egy üzletbe. Mondtam, hogy nem, gondoltam meghív, hogy csatlakozzak, erre akkor jött ott el egy ismerőse. Kezet fogtak, ki hogy van stb és hogy kérdezni akart tőle valami szakmai dolgot, aztán a következő mondattal meg elköszönt tőlem és elindultak másfele. Én meg csak pislogtam, hogy ez mi volt...

Vagy ha egy társaságban vagyunk, rám sem néz, hozzám sem szól. És egy 37 éves ügyvédről van szó, aki pontosan tudja magáról, hogy jól néz ki. Tehát azt nem hiszem, hogy mások előtt félénk lenne hirtelen...

2022. ápr. 29. 15:42
 1/9 A kérdező kommentje:
( és nem vagyok ronda, mielőtt valaki leírja, hogy mások előtt biztosan ez a baja )
2022. ápr. 29. 15:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Már pedig, ha pont ismerősök előtt lesz ilyen távolságtartó az gyanús.
2022. ápr. 29. 15:48
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem akar mások előtt "felvállalni" még ismerősként vagy barátként sem. Valószínű úgy gondolja hogy nem ütöd meg azt a mércét amit kellene, (szerinte) hogy vállalható legyél. Nem csak a kinézeted miatt gondolhatja így, lehet hogy az iskolai végzettséged, nagy korkülönbség vagy bármi más miatt. Esetleg van párkapcsolata, csak neked nem mondta el. Sok oka lehet, de az biztos, hogy ez a viselkedés erre utalhat.
2022. ápr. 29. 15:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a fel nem vallalt kapcsolata. Nem akar elkotelezodni, csak idonkent el lenni veled.
2022. ápr. 29. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne magadban keresd a hibát, egyszerűen flúgos a pali, röviden ennyi a történet.
2022. ápr. 29. 17:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát az igaz, hogy fiatalabb vagyok nála és a szüleimmel is jóban van... De nem azt várom, hogy amikor egy társaságban vagyunk, nyíltan flörtöljön, csak hogy ne nézzen levegőnek.

Mert tegnap is ott hagyott, mintha észre sem venne, aztán meg írt, hogy jaj mennyire jó lenne megint csinálni valami programot kettesben, mert hogy úgy szeret velem lenni és beszélgetni.

2022. ápr. 30. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért fontos ő neked?
2022. máj. 1. 09:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Szégyell és/vagy nem akar komolyat tőled. Azt tanuld meg (nekem is sok időbe telt és kellett pár "pofon" hozzá), hogy bárki bármit mondhat, csak a tetteket nézd! Itt nagyon nincs összhangban a kettő!

N

2022. máj. 1. 13:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem fontos, szimplán csak zavar ez a szitu. :)
2022. máj. 1. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!