Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok már a Pálferis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már a Pálferis párkereső esten? Évente egyszer szervezik, most idén, a jövő héten lesz. Aki részt vett rajta vagy ismer olyat aki igen, mit hallott róla? Milyen ez? Lennének kérdéseim.

Figyelt kérdés

2024. máj. 15. 07:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Majd írjál az élményekről, tapasztalatokról, köszi!
2024. máj. 25. 11:51
 12/23 A kérdező kommentje:
11-es, fogok ha lesz rá igény. Mindjárt kezdődik amúgy.
2024. máj. 25. 16:21
 13/23 anonim ***** válasza:
Rendben, én várom a beszámolót! Hajrá kérdező, sok sikert, érezd jól magad!
2024. máj. 25. 16:29
 14/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy nagxon nagy és nsgxon jó esély.

Én is kiváncsi vagyok, hogy születnek e kapcsolatok. Ha rengezeg volt a jelentkező, megtelt a buli, akkor egy biztosan születtek kapcsolatok.

2024. máj. 25. 16:56
 15/23 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Mesélj!
2024. máj. 28. 08:14
 16/23 A kérdező kommentje:

15-ös: mesélek :D. Szóval összességében jó volt, rengeteg ember volt ami jó. Nagyon profi szervezés, sokféle program. Normális, rendes emberek. Ezek a pozitív dolgok.

A negatív dolgok között az volt hogy a tematikus programok ( társalgó szoba, interaktív ismerkedős játékok ) könnyen beteltek és mivel voltak villámrandi-szobák ( ami kötelező volt kb. ), ezért ezekről sokan lekéstek. Volt táncház az arra nyitottaknak és büfé nagyon kedvező ( már már nevetséges árral ). Az iskola a Móricz Zs. körtérnél volt, gyönyörű patinás épület 2 teljes szintjén. Nagyon elegáns volt ilyen környezetben ismerkedni.

A legnegatívabb talán az volt hogy ha valaki nem tudott se a villámrandin alkotni, se bejutni az ismerkedős programokra az sajnos ott ácsoroghatott mert egy introvertált/zárkózottabb, vagy csak egy kevésbé nyomulós embernek ez kellemetlen tud lenni, nézelődni és odamenni. Nem mindenki szereti ezt.

Ezért számomra bármennyire is tetszett a rendezvény, nem volt sikeres. Senkivel sem ismerkedtem meg sajnos.

2024. máj. 28. 08:21
 17/23 anonim ***** válasza:

Az éremnrk mindíg két okdala van.

A rendezés és a hely szuper volt, de ezrk szerint mégsem tökéletes.

Levolt korlátozva az ismerkedés lehetősége.

Csak aki ide bejutott, cssk aki oda bejutott, stb.

Ez így nem biztos hogy jó. Viszont. Itt jön az éremnek a harmadik, láthatatlan oldala.

Ha én egy tömegben, vagy társaságban, vagy egy rendezvényen kiszúrok egy nőt, találkozik a tekintetünk, ő is kiszúr engem, akkor nincs az az Isten, aki közénk tudna állni.

Akkor se program, semmi nem kell.

2024. máj. 28. 10:29
 18/23 A kérdező kommentje:

17-es látom nagyon tudod a tutit. Ott voltál?

Sajnos dehogyis nincs az az "Isten" aki közétek állna. Vagy egy rendezvényen, szerinted csak a te tekinteted találkozik azével a nőével? Én nem fogok kakaskodni más bikákkal azért hogy a nőt megkaparintsam. Nincs bennem csataszellem.

A program szerintem jó hogy van/volt ( és ha jól értem: lesz ), viszont nyilván itt is az érvényesül mint állatvilágban, a dominánsabb, agresszívebb hímek jutnak "nőstényhez". Sajnáltam mert bíztam benne hogy itt valóban jobban lehet közeledni de sajnos ha nem vagy "tökös" legény odakint akkor itt bent sem leszel, sőt. Még jobban kiütközik ki is vagy, ha csak ácsorogsz a folyósón.

Szomorúan jöttem el, pláne hogy ennyi korombelivel voltam egy helyen és mégsem tudtam semmit alkotni.

De ettől függetlenül örülök neki hogy van a 30-45 év közöttieknek ilyesmi ( ez volt szerintem a legerősebb korosztály aki reprezentálva volt ). Kissé vicces volt látni meglett felnőtt embereket "párt keresni", valahol szomorú is. Ezt inkább a huszonéveseknél tudnám elképzelni, így viszont nagyon sok szánalmas viselkedésű és megjelenésű ember is ott volt.

De alapvetően szép volt.

Kerete mondjuk nem volt, ami hiányzott volna, hiszen szétszórodott mindenki, ha lett volna legalább 1 olyan program, szituáció amikor tud mindenki valahogy interaktálni, egyfajta bemelegítés ha úgy tetszik az lehet jót tett volna.

Sajnos nem volt ilyen.

38 évesen legalább ez is megvolt. Kipróbáltam!

2024. máj. 28. 11:20
 19/23 anonim ***** válasza:
Bocs, de kedves kérdező, lehet egy kérdésem? A férfi dolga odamenni egy nőhöz, főleg egy ilyen helyen, ahova mindenki azért megy, hogy ismerkedjen. Nőként én biztos nem mennék oda senkihez, de ha tetszene az illető, esetleg nézném, hogy vegye a lapot, beszélgessünk. Szóval, akkor, hogy gondoltad, ha nem mész oda senkihez, hogy is alakulhatna bármi is? Az is lehet, el se tudom képzelni, milyen érzés volt ott lenni, de miért nem voltál kicsit bátrabb? Vagy nem tetszett egy nő sem? Tényleg csak érdeklődök, nem megbántani akarlak, inkább megérteni a helyzetet!
2024. máj. 28. 11:48
 20/23 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egy ilyen odamenős típus. Zavarban is vagyok meg túl direktnek érzem.

A nők szerintem sokszor mosolyra sem képesek ha tetszik nekik valaki, nos ez se könnyíti meg a dolgot.

2024. máj. 28. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!