Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha badoon csak rákattintanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha badoon csak rákattintanak a rendszerüzenetre amit nem is ő ír, azokkal akkor ne foglalkozzak?

Figyelt kérdés

A képnézegetésnél vagy hol feldob néha a rendszer olyat hogy írj rá es ha erre kattint vki automata üzenet megy a másiknak pl tetszik a képed hogy vagy és változó hasonló szövegek.

Egyszer erre visszaírtam mire a pasi képbe tett hogy ő nem irt nekem ez csak automata üzenet.

És máskor is megesik ha másoktól kapok ilyet hogy írok rá, és nem írnak vissza.

Na és most jött egy olyan pasitol is aki kivételesen tetszik is.

A pasi csak lájkolt engem, és csak rányomott egy ilyen automata üzenetre, tehát annyj se volt benne eddig hogy vegye a fáradtságot es bepötyögje legalább hogy szia.

Csak kattintgat rám, egy sorra se erőltette meg magát eddig.

Az automata üzenetére a fentiek tükrében csak kattintottam en is, üzenetben küldtem neki egy lájkot. Én se teszek akkor bele többet.

Tapadni sem akarok olyanra akinek amugy nem jönnék be valójában mert egy sziát se ír.

De akik meg sziákat írnak legalább visszaírok én is hogy szia, aztán megint nem írnak.

Szóval az ilyeneket inkább töröljem hagyjam figyelmen kívül?

#társker csak lájk kommunikáció #kattingatásos beszélgetések
2024. máj. 9. 06:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Töröld és tilt. Én ezt tettem. Tőszavakra sosem válaszoltam. Aki szép kerek mondatokkal indított - mint a badooról való párom is - annak szívesen írtam vissza én is hosszabban.
2024. máj. 9. 07:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor jól érzem azt, hogy mindig annyit tegyek bele amennyit a másik.
2024. máj. 9. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!