Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes lenne ezek után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne ezek után megkeresnem?

Figyelt kérdés

Pár hete megismerkedtem egy srácval egy társaságban. Mindketten huszonévesek vagyunk, ő kb. 5-6 évvel idősebb nálam, nem tudom.

Láttam, hogy tetszem neki, flörtöltünk egy kicsit majd az este vége fele egy csók is elcsattant.

Őszintén úgy voltam vele (lehet bennem van a hiba), hogy nem nagyon tudom komolyan venni. Tisztelettudó volt, normális, de valahogy én így, ilyen helyzetekben nehezen tudom komolyan venni a másikat. Illetve azt sem éreztem, hogy ez olyan kirobbanóan nagy vonzalom lenne. Nem mondom, hogy egyáltalán nem tetszett, de nem éreztem, hogy hatalmas lenne a kémia.

Ezért miután az egyik barátomtól elkérte a kontaktomat, én röviden csak annyit írtam a közös ismerősnek, hogy szerintem ez ennyi. Gondolom ez eljutott hozzá is és ezért nem keresett, de persze ennek más oka is lehet.

Aztán azóta is eszembe jut néha. Sokat gondolkodtam rajta és arra jutottam, hogy néha amúgy is talán kicsit gyorsan döntök el dolgokat, aztán a véleményem meg változik és lehet jobb lenne ha egyszerűen több időt hagynék magamnak.

Illetve beszélgettem erről több barátommal is és volt, akinek szintén az volt a véleménye, hogy túl gyorsan lemondtam róla és kellett volna esélyt adni a dolognak, hiszen egy beszélgetés még nem jelent semmi.

Megfordult bennem, hogy lehet hibáztam és lehet megkeresném és bejelölném én őt vagy valami. Viszont, lehet beégek mert már rég nem foglalkozna velem, nem tudom😅

Ui: nem, nincs a dologban másik pasi, nem x helyett lenne ő, én gondolkodtam sokat a saját dolgaimon.

Főleg férfiak véleménye érdekelne, hogy egy ilyen szituban jól esne ha megkeresne a másik? Vagy inkább gáz?

2024. máj. 8. 19:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hosszú nap volt, van pár elírás.
2024. máj. 8. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá nyugodtan, majd elválik mi lesz belőle.
2024. máj. 8. 19:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Egyelőre először be kéne jelölni.:D

A másik, ami tudom, hogy dedósan hangzik, de tini korom óta nem írtam én rá így online senkire akit nem nem ismerek, és az az alkalom se sült el jól, ami anno nagyon tönkrevágta az önbecsülésem. És nem, nem vagyok már kamasz, de fogalmam sincs mit írjak neki🙈

2024. máj. 8. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén írd meg neki, hogy meggondoltad magad és ha vevő rád még akkor ismerkedjetek, ennyi.
2024. máj. 8. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ha tetszik a nő és jelentkezik persze, hogy jól esne. A többit aztán meg lehet beszélni... Pl. nem voltál biztos magadban, vagy benne stb... De ehhez el kell kezdeni dumálni. És miért lenne égés? Ugyan már.. Ne légy dedós. Egy próbát megér, ha nem jelez akkor hagyod.
2024. máj. 8. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!