Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes voltam egy osztálytá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes voltam egy osztálytársamba, alakult a dolog, de messzire költöztek (valami családi tragédia miatt), azóta nem találkoztunk, de mindig is hiányzott - érdemes megkeresnem? Ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Mindketten zárkózott típusok voltunk, de egymással remekül kijöttünk. Hirtelen költöztek el az ország másik felébe (el se búcsúztunk).

Mindig is hiányzott (más lányokkal nem igazán jöttem ki), azóta 10 év eltelt, és nem tudom mi van vele...

Érdemes megkeresnem? Ti hogy reagálnátok, ha egy régi szerelmetek hirtelen beállítana ennyi év után?

29/F

2020. szept. 30. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér
2020. szept. 30. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Mit veszítesz ha megteszed? Legalább tisztán látsz, hogy vágyálmokat, illúziókat kergetsz, vagy a valóságot. Ha mindig csak vársz-vársz-vársz, akkor elmegy melletted az élet.
2020. szept. 30. 15:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze persze, a második kérdésre "Ti hogy reagálnátok, ha egy régi szerelmetek hirtelen beállítana ennyi év után?" is írnátok választ? :)
2020. szept. 30. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Mielőtt felkeresed küldj neki egy rózsacsokrot valami vel amivel emlékezteted valamivel magadra vagy lehetsz rejtélyes is de a rózsacsokor menjen
2020. szept. 30. 15:51
 5/6 A kérdező kommentje:

4

Kösz a tippet! :)

Csak az a baj, hogy nem tudom hol lakik (csak a falu nevét), és semmilyen közösségi oldalon nincs fent.

Alap terv, hogy a helyi kocsmában fizetek egy kört, és szóba hozom, hogy ismertem itt egy családot, mit tudnak róla :)

2020. szept. 30. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem írj neki. Ha jól kijöttetek, biztos válaszol, bármilyen helyzetben is van kapcsolat szempontjából.

Ha zárkózott maradt, nem valószínű, hogy a helyi kocsmában sokat tudnak róla. :D

2020. szept. 30. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!