Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 év feletti lányok, elképzelhetőnek tartanátok, hogy egy huszonéves teveclubos fiúval randizzatok?
Nekem volt tevém, kb 17 évesen.
Nem akarlak kiábrándítani, mert vannak kivételek, de az ilyen neten ismerkedős huszonéves srácok olyanok szoktak lenni, akik nem véletlenül a neten ismerkednek, tehát vagy még soha nem volt barátnőjük és teljesen bénák, vagy 160 cm alattiak, vagy bűn rondák, vagy az anyukájukkal élnek, mert ő nekik a minden, vagy annyit dolgoznak valami számítógép közeli szakmában, h semmire nem marad idejük (tehát a barátnőjükre se lenne). Csak azért, mert van is olyan ismerősöm, aki neten szedett össze csajt/srácot, meg már nekem is voltak kellemetlen tapasztalataim ezzel kapcsolatban, akikről azt hittem, hogy na, ő tök normális, fotón is rendesen néz ki, ő a kivétel. De nem, mert az emberek teljesen másnak mutatják magukat neten keresztül, mint amilyenek valójában, itt inkább olyanok, amilyenek a valóságban szeretnének lenni (retusált, 200-adszorra sikerült fotók, gondosan megfogalmazott szövegek, előre kitalált jófej poénok...stb)
De randizz vele, mert különben sose tudod meg, lehet h normális. Ha meg nem, akkor egy randiban úgy sincs semmi, legfeljebb nem találkozol vele többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!