Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 év feletti lányok, elképzelhetőnek tartanátok, hogy egy huszonéves teveclubos fiúval randizzatok?
nekem is van tevém és most leszek 22. és a tevém férjének a gazdája is ennyi idős :DDDD poén de cuki.
simán randiznék, egy randi az semmi. az csak egy randi.
21/L
Csak akkor ha nem arról kellene beszélgetni vele.Ha mellette kedves, megértő és okos akkor persze.:)
Ja és ne higgye azt hogy az a menő ha mindenkit oltogat.:)
17/L
Én is nevelek tevét és ez nem befolyásol a csajozásban. Napi 30 másodpercet áldozok rá és kész. Már 7 éve kezdtem és ha már megvan, akkor viszem tovább. Van barátnőm, de nem tudja és hacsak véletlenül egyszer meg nem látja, nem fogja megtudni. Ez tényleg annyira lényegtelen dolog, minthogyha azt kérdezted volna hogy számít-e az hogy most a kétrétegű zsebkendőt szereted a háromrétegű helyett.
De remélem nincsenek teveclubos cuccaid. És nem is töltessz órákat azon az oldalon a semmivel.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!