Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ha hiányzik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha hiányzik?

Figyelt kérdés
Az egyik palival már 2 randin voltunk. Mind kettőre ő hívott ki. Habár az első randi után másnap én írtam neki, hogy jól éreztem magam. S utánna hívott ki a második randira. Most egy hete nem írt, mert elutazott. Valószínű csak hétfőn jön vissza. De mikor elbúcsúztunk az utolsó randin akkor mondta hogy még dumálunk. Annyira nem is tetszett de valamiért ez az idő távol egymástó. Hát hiányzik. Meg még találkoznék vele mikor visszajön csak ha nem írt akkor gondolom nem érdekelm.
2024. máj. 7. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Miért nem írsz neki?

Ez oda-vissza ügy.

2024. máj. 7. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ír = nem érdekled. Nem kell túlbonyolítani. Majd még pár csalódás után rájössz, hogy amelyik faszit érdekled, az akkor is írogat, ha nem válaszolsz xd Akit nem érdekelsz, az meg nem ír. Ennyike.
2024. máj. 7. 17:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló,

Azért mert ezekben a napokban nem tudtam mit érzek, és most se tudom pontosan de még szeretnék vele találkozni. Meg lehet ír mikor visszajön. Meg amúgy is, nem lenne fura ha csak úgy ráírnék?

2024. máj. 7. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Már nem idegen, 2 randi is volt ne hülyéskedj már.

Szóval már nem gáz.

Én pl. kifejezetten rühellem és a kedvem is elmegy ha csak én keresem a nőt.

De ettől függetlenül még nem tudni mi lesz nálatok.

Szóval nagylány vagy már gondolom, nem gyerek, írj neki, beszéld meg vele, hogy áll hozzád, ha pedig komolytalan vagy még nem tudja mit akar, akkor ne várj rá és legalább nem fogsz hetekig ezen idegeskedni.

Ha nem tudod meg akkor még hetekig találgatni fogsz és aludni sem fogsz rendesen. A napi 6-7 órára pedig szükség lenne.

2024. máj. 7. 17:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#4 de felesleges lenne megaláznia magát azzal, hogy ráír, hogy most ez mi köztük. Ha szarik a fejére a srác, akkor mégis mi lenne köztük? Mi itt a kérdés?
2024. máj. 7. 17:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Igazából azt finoman megkérdezheted, hogy telnek napjai, milyen volt az út? Innentől nála a labda.

Ezt is csak azért javaslom egyébként, mert hiányzik neked, így talán ezt valamelyest enyhítheted.

Viszont amint látod, hogy távolságtartó, nem vevő rád, szerintem lépj hátra, mert azután is írogatni már bőven nyomulás kategória.

2024. máj. 7. 17:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát neki valahogy rád olyan nagy szüksége nemigen van, ha 1 hétig le se ejt.
2024. máj. 7. 17:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Komoly kapcsolatra engedd el
2024. máj. 7. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a kettessel kell egyetértenem. Ha komolyabban érdekelned, legalább naponta egy kis időt szánna rád. Akkor is ha elutazott. Komolyabb dolgot ne láss bele szerintem.
2024. máj. 7. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!