Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira hova mennétek? 44/N & 42/F
Én csak sétálni, max egy limonádé vagy süti valahol.
N 32
40 evesen nincs otletetek ?
Amikor elobe talalkoztok mar altalaban akkor elszoktak donteni az emberek hogy elmennek ide oda es kozbe beszelgetnek es kitalaljak az elso randit is.
Ha ez nincs meg , mert mondjuk online jottetek ossze akkor egyreszt fugg a lakhelyetektol. Pl Budapesten ezer hely van...
Azok kozul meg valasztanek egy kettot ami illik a párod szemelyisegehez. Kozbe hagynek idot setalni, beszelgetni vagy ha nagyon idegesek vagytok akkor eleg maga a program...
Egyebkent par otletnek :csonakazas, allatkert, kirandulas , Balatonon egy nap , arboretum, vagy van akik egyszeruen kaveznak es beszelgetnek , koncert ... barmi amit szeret az illeto
park,séta
cukrászda ,bólingozás,kávézó,mozi
Vigyázz vele ha sétálgatni akar.
Nekem volt olyan aki 2 hónapig sétálgatott , utána nekem kellett helyet biztosítani arra is….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!