Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Célszerű lenne elmennem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Célszerű lenne elmennem egy fotóshoz, mielőtt felteszem magam Tinderre? Smink legyen rajtam (valami szolid), ha nem sminkelek amúgy?

Figyelt kérdés
2024. máj. 4. 12:53
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
96%

Nőként, ha ütöd az àtlagos szintet, màris teli leszel làjkokkal.

Felesleges profi fotóst erre fogadni...

2024. máj. 4. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb egy amatőr kép tinderre.
2024. máj. 4. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Felesleges. Sminket akkor rakj fel, ha van kedved a jövőben is szolidan sminkelgetni, mert arra fog számítani a másik jogosan, hogy úgy nézel ki, mint a képen.
2024. máj. 4. 13:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha azt akarod, hogy mindenki meglepődjön az első randin és otthagyjon a francba:D
2024. máj. 4. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Smink szerintem ne, enyhe se, ha amúgy nem sminkelsz.

A fotós viszont attól függ... Ha fotogén vagy és van is érzéked jó képeket készíteni, akkor persze nem kell. Ellenkező esetben jobban jársz, mert nem mindegy, hogy a rossz képeid miatt csak néhány jelentkezőből választhatsz, és azok is mind olyanok lesznek, hogy egyiket sem választanád sem te, sem senki igazából vagy sokkal több és "minőségileg" is jobb meg sokszínűbb lesz a "rendelkezésedre álló" felhozatal. Ennek annyi a buktatója, hogy belefuthatsz sok olyanba, aki friss fotókat (szelfiket) kér meg videochatet, mert őt már annyian átverték... És nyilván ezeken nem fogsz olyan jól mutatni, mint egy profi fotós alkotásain, így lehet, hogy "elveszítesz" valakit, akiért amúgy kár lenne...

2024. máj. 4. 15:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor a sminket hagyom inkább. Sajna nem tudok jó képeket csinálni magamról, ezért gondoltam a fotósra.
2024. máj. 4. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!