Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek fontos a külső az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamureg kérdése:

Szerintetek fontos a külső az első randin ? pl. fogazat ?

Figyelt kérdés

2024. máj. 3. 08:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ki nem 💩ja le ezt? Idejöttél dicsekedni. Meg hogy nem a külső a fontos, mégis azt emelted ki a nagy szerelmedről xd eléggé nevetséges vagy.
2024. máj. 3. 09:47
 12/28 A kérdező kommentje:

Mint írtam társkerin ismerkedtünk meg és 4 hőnapig csak írkáltunk egymásnak.

Nem ő volt az egyetlen kinek írtam , ki rám írt nem titkoltam a gondomat...

Ő volt az ki elfogatta , felfogta és bevállalta.

Én nyitott voltam és őszinte nem mindenki fogatta el

Ha kicsit visszalapozol azt írtam "4 hónapig csak írkáltunk és nem mertem talizni "

Igen eszméletlen szép és szerelmes vagyok belé ám a testi adotságain túlmutat az, hogy péntek este egy üveg bor a teraszon és beszélgetünk a világ dolgairól hiszen a többi napon a saját dolgaink vannak fókuszban .

Lehetne fekete is és 120cm . ha elfogad...

Hiszed vagy sem nem a külső fogott meg hanem az embersége

2024. máj. 3. 09:50
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Most kérdésed volt, vagy csak sztárolni szeretted volna önmagad?

Mert kb. annyi a dolog, hogy te milyen jó ember vagy, ti aztán mennyire szerelmesek vagytok egy évszázad elteltével, te vagy a 21. századi Jézus, te aztán fény vagy az éjszakában. Van még valami amit kihagytam?

2024. máj. 3. 09:53
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Kamureg

EZ elég sok mindent elárul

2024. máj. 3. 09:56
 15/28 anonim ***** válasza:
Pont ezért írtam én is azt amit.
2024. máj. 3. 09:58
 16/28 A kérdező kommentje:

Nem dicsekedni jöttem :)

Ti nem vágjátok , boldog lennék bárkivel ki anno ott az oldalon nem lehúzz hanem érdeklődést mutat ...

Egy bevállós tali 15 év és két leány gyermek boldog és büszke apukája vagyok

Szerinted magyarázkodnom kéne ?

Nem !

2024. máj. 3. 10:30
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

A külső nem számít, de a legelső kiemelt tulajdonság => a párom 180 magas szőke.

XD

2024. máj. 3. 10:50
 18/28 A kérdező kommentje:

Igen !

És elfogadott...

Nem volt olyan mint te !

2024. máj. 3. 11:06
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok olyan típus, aki első benyomás alapján végleg leír egy embert, de álszent sem. Kérdező, el ne mondd már nekem, hogyha te az utcán látsz vkit mondjuk igénytelen kinézettel, akkor semmi nem suhan át benned gondolatban. Aztán ki tudja, mi van a háttérben, lehet, hogy máskor mindig tip-top. Mondok egy példát, volt, amikor játszótérről nyáron a gyerekkel full koszos lábbal mentem haza, alig vártam, hogy otthon megmoshassam. De aki úgy látott, az nem tudja az előzményeket, ill., hogy nagyon nem volt komfortos úgy lennem, csak nem volt lehetőségem rendbe tenni magam. El kell szerintem fogadni, hogy egyikünk sem tökéletesen mentes az előítéletektől, és nem teljesen lényegtelen a kinézet, de vannak olyan szituk, ahol ezen túl lehet lépni, jó erre a te példád, volt lehetőséged elmondani, hogy baleset történt, és azért hiányos a fogsorod.
2024. máj. 3. 11:16
 20/28 anonim ***** válasza:
Ez annyira undorito mar…180 magas? Kit erdekel? Legyen ferfi, jo egyeniseg. mintha mar minden errol a hulyesegrol szolna. Utana meg csodalkoznak, h csonka csaladba talaljak magukat. Komikus..
2024. máj. 3. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!