Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogorvosoknak és fogászati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogorvosoknak és fogászati szakembereknek döntő faktor a fogazat párválasztás során?

Figyelt kérdés

Van olyan, hogy egy fogorvosnak vagy asszisztensnek megtetszik egy páciense? Vagy olyan, hogy egyébként bejönne nekik, de belenéznek a szájába, és megundorodnak tőle? Esetleg tud jó benyomást tenni egy szép fogsor, jó lehelet?

Máshol, ismerkedésnél különösen megfigyelik a másik mosolyát?

2023. febr. 10. 19:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Biztos
2023. febr. 10. 19:02
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Még igényesebb fajta átlagembereknél is...
2023. febr. 10. 19:03
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
Szinte biztos, maximum helyrehozza a tiéd is, ha van rajta mit.
2023. febr. 10. 19:06
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy donto lenne, hacsak nem full okadek a szad. De eleve mar jo pont lehet, ha foglalkozol vele, 1-2 szuvas fog vagy fogszabalyzas miatt nem hiszem, hogy kizarnanak.
2023. febr. 10. 19:16
 5/15 anonim ***** válasza:
55%
Inkább a fogazás.
2023. febr. 10. 19:31
 6/15 A kérdező kommentje:
Nyilván átlagemberként is számít a száj higiéniája, esztétikája is, de kíváncsi lennék, hogy a szakmabelieknél ez mennyire hangsúlyos.
2023. febr. 10. 19:48
 7/15 anonim ***** válasza:
13%
Fogorvos, fogorvossal jön össze. Orvos, orvossal. Páciensként ne reménykedj..
2023. febr. 10. 19:50
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

7

Kivéve ha a páciens is orvos :D

Ők is járnak fogorvoshoz gondolom. :D

2023. febr. 10. 20:04
 9/15 anonim ***** válasza:
69%
Asszisztens vagyok, férfi fogorvossal dolgozom. Köztünk semmi nincs, eszembe se jutna. Párkapcsolatunk is van. Egyáltalán nem igaz, hogy csak egymás között ismerkedtünk, ez nem számít. Az is tény, hogy nem ismerkednék páciensel, egyszerűen nem erre való a munkahely. Megmondom őszintén, az én fogaim nem a legjobbak. Maximálisan megteszek mindent, rendbe vannak a fogaim, viszont esztétikailag lehetne rajta csiszolni. Tiniként nem engedhettem meg a fogszabályozást, mostanában lesz majd esedékes. Az ápoltság viszont alap dolog, nem tudom hogy lehet lyukas, meg rohadó, betört fogakkal élni... Illetve én nem is értem, hogy lehet évekig kihagyni évekig a fogászati szűrést. Meg úgy általában akármilyen orvosi szűrést.
2023. febr. 10. 21:59
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

#9-es

És hogyan vélekedik erről a dr.úr? Ő ismerkedne?

2023. febr. 10. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!