Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy helyes vagy egy kicsit átlagosabb, nőknél sikertelenebb pasi fog nagyobb eséllyel kitartani a párja mellett, ha az megbetegszik?
Pl. krónikus betegség, baleset esetén.
Egy olyan férfi, aki helyes és az adott nő külső alapján választotta (persze ragadja), zsigeri szexuális vonzalmat képes kiváltani nőkből, jólöltözött, stb., vagy egy átlagos, kicsit szerencsétlenebb pasi, akinek több év reménytelen szerelem után végre lett egy társa?
Elképzelhető, hogy a nőknek visszaüt a párválasztási kultúrájuk, ha ilyen helyzetbe kerülnek?
Jesszusom. Nem szép ám az ilyen számítás.
Volt egy ismerősömnek egy idősebb barátnője, aki annak örült, hogy a srác túl fogja élni őt. Alig önző hozzáállás az ilyen.
Nem, ok azért tartottak ki egymás mellett, mert ezt követelte meg az akkori elvárás.
Egyébként nincs így, hogy valaki azért kevésbé hűséges vagy kitartó, mert vonzóbb. Én pont azt láttam, hogy a kevésbé vonzó emberek azok, akik nemet mondanak egy kínálkozó lehetőségre. Úgyhogy szerintem a rondabb emberek hutlenebbek és kevésbé kitartóak egy kapcsolatban.
"Nagyanyáink, nagyapáink generációja is azért volt képes a sírig kitartani egymás mellett mert nem felszínes "értékekre" alapoztak."
Bocs, de egy kicsit felszínesen ítéled meg azt a korszakot.
Akkoriban a "föld házasodott a földdel" és hasonló, továbbá egészen más helyzet volt minden téren, más kultúra... Ma már más a helyzet.
Akkor a nőnek kuss volt a szava, és tűrnie kellett akár azt is, ha az alkeszos férje naponta megerőszakolta, és eszébe nem jutott akkor sem válni, na meg nem a szerelem tartotta őket össze, hanem hogy mit szól a falu. Jelentem, a falvak kb. kihaltak, de legalábbis kiöregedtek.
Nemtom, nekem a dednagyszuleim a fiatalkori kepeiken rohadt szep emberek voltak, megis egyutt voltak 90 eves korukban is. A szuleim szinten, anyam szep no, apam jokepu, ok mondjuk elvaltak, anyam kezdemenyezesere, de harmadik fel max apam anyja volt a kapcsolatban :DDD
Eleve a nok gyakrabban kezdemenyeznek szakitast, valast, hat ha valami nyominger lenne a parom, meg annal is gyorsabban raknam ki.
Arra meg semmi szuksegem, hogy valaki velem maradjon, mert nem kaphatna meg mast, ha lelepne a parom egy baleset miatt, akkor majd tamogat a csaladom, vagy felveszek egy apolot🤷🏼♀️
Milyen igazad van! Ha összejössz egy nővel, aki vak, tolókocsis, meg enyhén szellemi fogyatékos, akkor a kapcsolatod örökké fog tartani! Nem fog elhagyni, mivel nem tud!
Viccen kívül: a jellem és a külső között nincs összefüggés. Egy szép ember is lehet hűséges a végtelenségig, és egy csúnya is hűtlen.
"Nagyanyáink, nagyapáink generációja is azért volt képes a sírig kitartani egymás mellett mert nem felszínes "értékekre" alapoztak."
Nagyanyáink generációja 70 felett van, és javában váltak.
Még régebben azért nem váltak, mert nem tudtak, egymásra voltak utalva és szégyen volt. A férj néha megverte a zasszoynt, a zasszony meg néha megmérgezte a férjét. Köze nem volt a kapcsolatok minőségének ahhoz, hogy nem váltak. Szenvedtek egymás mellett rengetegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!