Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami tanács vagy vélemény erről a szituról?
Szia!
Lehet, hogy a találkán a srác nem merte magát felvállalni, úgy mint interneten keresztül, vagy csalódott volt és utána tojt az egészre. Ezt csak Ő tudná megmondani .:S
fiú vagyok ugyanez volt egy lányal mondta ö 26 mondom én meg 24 (közben 16 vagyok)
találkoztunk és mondja huuu te kb 19-20nak nézel ki nagyon gyerek vagy...(mondom magamban tudnád mennyi vagyok..)
mondom nem a kor a lényeg te meg öreg vagy már lassan meg halsz...
végén össze haverkodunk és majd jártunk vagy 1honap utána valameik állat spanom vagy valaki azt hazudta neki h 20 vagyok a csaj meg azt mondta már sokat hazudtam neki(sehol semmi alig találkoztunk 10X) ezt nem nyeli le fia lehetnék.. és annyi...
ez kicsit fura történet..bánom a végén nem mondtam neki h 16 vagyok .
A KÉRDÉSEDRE VÁLASZÓLVA.
vannak ilyen lányok meg fúk is h mást várnak..jobb élőben valakit meg ismereni mert akkor nem érhet kinézeti fennakadás utána.
am kva szar mikor msnen irsz valakinek és semmibe vesz tudom milyen idegesitő egszer irtam egy osztály társ csajnak nem irt vissza másnak az iskolában meg pofon ba**tam. :)
remélem segitettem picikét
Azért, mert lehet, hogy élőben nem jött be neki a hangod, az illatod, vagy a mozdulataid stb., ez kamerán nem jön át, és ezek nagyon fontos tényezők egy kapcsolatban. Ezért inkább ismerkedj nyilvános helyen, vagy ne lepődj meg ilyen szituációk esetén.
Velem is volt már hasonló, találkoztam egy lánnyal, pedig élőben láttam, beszélgettünk, nagyon szimpatikus volt, valami megfogott benne. Aztán egy hónappal később újra láttam, nagyon megörültem neki, viszont akkor már láttam mozogni, láttam az alakját, mert jobban megfigyeltem, nagyon nem tetszett és később nem kerestem. Tudom, bunkóság, de az vesse rám az első követ, aki nem tett még hasonlót életében, és nem is fog tenni ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!