Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A srác aki nagyon tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác aki nagyon tetszik összejött egy másik csajjal. Biztos, hogy én is tetszem neki. Mit csináljak hogy tudjam ezt elviselni? :S segítséég = (

Figyelt kérdés

Szóval biztos hogy tetszem neki többször is utalt rá. De sajnos ezzel a lánnyal egy rendezvényen ismerkedett meg nem régen alig két hete és ráadásul ők egy suliba is járnak. A srácnál idősebb vagyok, de ez a csaj is idősebb nála. Nem voltam elég rámenős a srácnál, mert nem voltam biztos az érzéseiben. Eddig azt hittem minden rendben van, de most teljesen kivagyok..

Ráadásul jóó tudom baromság de ugye lehet egymást bökködni facebookon. És kiraktam egy olyat hogy "aki megbök az megölelne" másnap pedig egy olyat hogy "aki megbök annak többet vagy mint egy átlagos barát" na természetesen a srác mindkétszer megbökött. Ez volt tegnap és tegnapelőtt. Pedig annyira nem vagyunk jó barátok, összesen kétszer beszéltünk msnen kétszer élőben. Meg elvileg jövő héten a szülinapomon találkozunk, de nem tudom ez jó ötlet-e.. annyira elmondanám neki hogy mi a helyzet.. vagyis hogy nem biztos h jó ötlet lenne ha eljönne a bulimra. Mert tetszett és tetszik és fáj hogy valaki mással jött össze. De valójában meg szívesen látnám is... :S

Mi a fenét csináljak??? :S Tudtam én megéreztem már egy ideje hogy valami nem stimmel és most beigazolódott!! :( eddig azt hittem nem lehet esélyem mert idősebb vagyok a srácnál de most már látszik hogy neki ez mégsem számít... :S:S

Segítség olyan szomorú vagyok :(:(:(

2010. okt. 27. 22:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Te még soha nem voltál szerelmes.
2010. okt. 27. 22:27
 12/18 anonim ***** válasza:
figyelj szedd össze, hogy mely érvek állnak a mellett, hogy elmondd neki, és hogy ne.ha vállalod, hogy talán pofáraesel,és vége a barátságnak, akkor tedd meg ha úgy érzed ettől el tudnád fogadni.végülis nem egy suliba jártok nem olyan kínos, mint ha osztálytárs lenne.ezt neked kell eldöntened a helyzet felmérése után:)
2010. okt. 27. 22:28
 13/18 A kérdező kommentje:

Én mindenképp elmondanám neki csak az a kérdés, hogy megvárjam-e a bulit hogy vajon mi történik? Mert mondom rég nem láttuk egymást. Tudom hogy elrontottam azzal hogy nem voltam elég rámenős hogy mit is akarok. Pedig az teljesen egyértelmű hogy tetszem neki én is. Csak hát..

Egyébként elárulnám hogy voltam szerelmes és k*rva sokszor estem pofára különböző indokokból. Ennyi.

2010. okt. 27. 22:30
 14/18 anonim ***** válasza:

ha a bulin nem lesz ott a bnője akkor szerintem ott mondd el:D

ha netán nem jönne össze a bnőiddel táncolsz, esetleg hamarabb távozol ha úgy érzed:)addig pedig figyeld az eseményeket;)

2010. okt. 27. 22:33
 15/18 A kérdező kommentje:

Lesznek ott még barátok bőven :)

Már csak az kell hogy eljöjjön tényleg és remélem nem gondolta meg magát. :)

Nem lesz ott a barátnője mert a bulit én szerveztem és nem igazán nyitott szóval csak olyanok jönnek akiket ismerek :)

Isten ments hogy a csajt odahozza nekem.. :D

2010. okt. 27. 22:35
 16/18 anonim ***** válasza:

akkor rajta;)

drukkolok:D

majd írj, hogy mi lett:)

viszont én most alszok.

szia:D

2010. okt. 27. 22:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Te csak azt hiszed, hogy voltál már szerelmes, de a szerelmet, ami tényleg az, még nem élted meg se mélységében se magasságában, neked ez még túl könnyen megy, a szerelem pedig nem ilyen.
2010. okt. 28. 00:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem csak felületesen vagy szerelmes ami talán a vonzalommal egyenlő. Akkor viszont örülj, hogy nem jöttél vele össze, mert nem tartott volna sokáig.

A te időd még nem jött el.

2010. okt. 28. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!