Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Segítséég!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Segítséég! (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Van egy srác,akiért odavagyok,de van barátnője. Szinte semmi esélyem nála,mármint úgy értem,ha szakítanának. Viszont van egy másik srác,nagyon aranyos és vicces,imádom őt(inkább mint barátot).Nagyon jól elvagyunk együtt,akármiről el tudunk beszélgetni. Ő többet szeretne tőlem. Nem lenne szemétség összejönni vele úgy,hogy közben nekem igazából a másik srác kell?:S Lehet,hogy időközben beleszeretek.

+ 1 kérdés : Van egy 3. srác,aki nagyon próbálkozik,nem csúnya,de baromi béna a szövege,hogyan adjam a tudtára,hogy nincs esélye? Már mondtam neki,hogy nincs,de nem vette komolyan.

Köszi a segítséget.

2011. jún. 29. 00:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem randizz a második sráccal (aki a barátod), de ne áltasd, mondd, hogy nem biztos, hogy működni fog. Barátok már úgysem lehettek többé, ha belédszeretett, próbálkozni meg lehet, ha jól elvagytok, van rá esély, hogy szerelmes leszel. A 3. sráccal meg ne foglalkozz, ne beszélj vele igen/nemmel válaszolj és majd felfogja.
2011. jún. 29. 00:16
 2/5 mimano ***** válasza:
Ne jász a másik srác érzelmeivel, csak akkor kezdj bele ha tényleg akarod. A harmadik kölök meg majd lekopik.
2011. jún. 29. 00:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2011. jún. 29. 00:17
 4/5 Mendus ***** válasza:

Te jó ég! :D Ugyanebben a cipőben járok én is. :)

Az első srácot felejtsd el, én is túltettem magam rajta...hiszen nálam is ez volt a szitu.

A második srácnak pedig mindenféleképp adj esélyt! :) Ha közelebb kerülsz hozzá érzelmileg, belátod, hogy jól döntöttél, hiába tetszik neked az első srác.

A harmadikkal nekem az a helyzetem, hogy nem néz ki jól, viszont állati jó dumája van, szóval pont az ellentettje annak, amit te leírtál. :D És néha már tetszik a srác, de rá kell jönnöm, hogy csak a dumája tetszik...mert ha megnézem a képét... xD jézusom.:D Úgyhogy a harmadik srácot iktasd ki :D 18/L

2011. jún. 29. 01:16
 5/5 anonim ***** válasza:
attól függ mennyi idősek vagytok... ha ezt leírnád jobban tudnék segíteni és szerintem pár randi után a bárátba könnyen szerelmes lehetsz... 15/F
2011. jún. 29. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!