Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostizás vagy egy csinosabb barátnő kerül többe?

Semmi sincs ingyen, ebből indulj ki. Csinos barátnő csak egy szűk rétegnek jut, ha ilyen lennél, akkor nem írtad volna ki a kérdést, szóval a csinos barátnő neked nem opció.
Én a feleségem mellett olyan 200-250EFt-ot költök prostira, ez heti egy alkalom. Oké, szex csak a prostival van, otthon nincs, de ez más kérdés.
Szóval havi 200-ért 4X szexelsz. Ebből indulj ki.

2. 50EFt/alkalom. Mi ezzel a baj? Lehet hogy vannak útszéli növények is 10EFt-ért, de köszi, azt inkább nem.
Egyébként miért vagy kiakadva?

Azért vagyok kiakadva mert sok, sok férfinak nem elég havonta egyszer, elmegy sokkal többször és annyi pénzt ver el pár órá miatt. Azt a pénzt inkább magába fektethetné vagy normális nőbe (vagy pénzéhesbe).
Meg mi az, hogy a barátnőt el kéne tartani? Normális nőt nem kell, van havi keresete és csak egy idő után vannak közös kasszán a párok, bár némelyik nem akar és mégse kell egyiket se eltartani.
Kérdező hogyan akarsz te nőt ha prostituáltakkal hasonlítod össze? Valszeg ők is eltartják magukat és nem a párjuk (normális körülmények között).

Havonta 3-4 szer elmész oda, az kb 120 ezer.
Egy barátnő aki tényleg szép?
Nem tudom.
Én pl amit kapok:
Havi 300-at biztos rámkölt a férjem, de nem számolgatjuk.

Hogy legyen kire mosni főzni takarítani gondolom 🫥
Amúgy alapból ha valaki nem tud hozzám tenni, csak elvenni akkor nincs értelme.✌️
Attól még hogy van munkahelyem, fizetésem, még kaphatok valamit.
De neked nem mindegy 8-as?
Ha nincs fizetése egy nőnek, akkor gondolom nem te fogsz neki venni bármit is, hiszen nehogy már… ha meg van akkor azért nem , mert van fizetése 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!