Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még rajtam kívül olyan férfiak, akiknek annyira bejött a prostizás, hogy többé nincs szükségük barátnőre? 39F
Volt egy kövér pasi régen, akibe nagyon szerelmes voltam. Ő viszautasított, a barátainak meg dicsekedett, hogy prostizni jár. Eltelt több, mint 10 év, nemrég keresett meg, hogy szeretne járni velem, mrt üres az élete és azóta se volt komoly kapcsolata.
Szerintem a szíved mélyén te is vágysz egy nőre, aki szeretne téged. De mivel nem jön ez össze, próbálsz ebbe a prostizós dologba menekülni.
Viszont ha tényleg ennyire üres a lelki világod és ettől leszel boldog, akkor nagyon szerencsés ember vagy és irigyelek érte. Bárcsak nekem is elég lenne ilyen csekély dolog a boldogságomhoz!
Szerintem mindenki arra vágyna amit írsz - mármint biztosan jobb ez, mint a kérdező által felvázolt vagy amit én írtam a "jobb híján" kapcsolatok.
De sajnos ehhez szerencse is kell. Sok szerencse. Vagy nagyon egyszerű jellem és karakter amihez nagyon sok másik illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!