Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A prostizás gyengíti az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostizás gyengíti az ember kötődési képességét?

Figyelt kérdés
Lehet hogy az illető instant kielégül, de később nem tud majd elköteleződni és felvállalni az igazi énjét egy párkapcsolatban, mert ilyen gyors megoldásokhoz szokott és minek törje magát.

2021. júl. 8. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem aki prostizásra adja a fejét, annak már alapból kötődési problémái vannak. Aztán lehet, hogy a prostizás erre pluszban ráerősít.
2021. júl. 8. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Itt b+ mindenki prostizik. Az életben nem ismerek ilyen embert, pedig nem egy kő alatt lakom.
2021. júl. 8. 15:50
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

Az én párom járt prostihoz évekkel ezelőtt mikor nem volt kapcsolata.

Nem érzem, hogy kötődési problémája lenne 😅

Nincs és nem is volt köztünk semmi probléma amióta együtt vagyunk.

2021. júl. 8. 16:08
 4/8 A kérdező kommentje:

És te könnyen elfogadtad ezt a tényt?

Sok nő azért szerintem kiakadna ezen.

2021. júl. 8. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

Engem nem igazán érdekel mit csinált előttem amikor szingli volt. Nyilván ha tudná, hogy prűd vagyok és ez nekem nem fér bele akkor nem mondta volna el. De mivel tudja, hogy nyitott vagyok így ezt is elmondta.

Nem érzem gázabbnak hogy megdug egy prostit mintha valami jött ment nőt dugna egy buliban. Nem érzem a különbséget. Max annyi hogy ezért fizetett és nem kellett "fáradoznia"

2021. júl. 8. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Nem gyengítette.
2021. júl. 8. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ismerősöm, ő annyira beleborult, hogy 10 éve nem tud kapcsolatot kialakítani. Egyszerűen nem megy már neki mással a szex és nem is tud az intimitásra máshogy gondolni, mint tranzakcióra. Ő úgy fogalmazott, hogy nem tud azzal mit kezdeni, hogy kölcsönösen figyeljen az igényekre/dinamikára, mert a szolgáltatás szerű gyors kielégülést szokta meg.

Lövésem sincs, hogy ez mennyire általános, de ő saját bevallása szerint eléggé szenved ettől.

2021. júl. 13. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:
30%
Mióta váltam, nem találtam mást. Sokszor elgondolkodok, hogy elmegyek prostihoz. Igaz még nem tettem, de nem érzem úgy, hogy kötődési problémám lenne. Előbb vagy utóbb lehet, hogy bepróbálom.
2021. júl. 14. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!