Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostizás gyengíti az ember kötődési képességét?
Az én párom járt prostihoz évekkel ezelőtt mikor nem volt kapcsolata.
Nem érzem, hogy kötődési problémája lenne 😅
Nincs és nem is volt köztünk semmi probléma amióta együtt vagyunk.
És te könnyen elfogadtad ezt a tényt?
Sok nő azért szerintem kiakadna ezen.
Engem nem igazán érdekel mit csinált előttem amikor szingli volt. Nyilván ha tudná, hogy prűd vagyok és ez nekem nem fér bele akkor nem mondta volna el. De mivel tudja, hogy nyitott vagyok így ezt is elmondta.
Nem érzem gázabbnak hogy megdug egy prostit mintha valami jött ment nőt dugna egy buliban. Nem érzem a különbséget. Max annyi hogy ezért fizetett és nem kellett "fáradoznia"
Van egy ismerősöm, ő annyira beleborult, hogy 10 éve nem tud kapcsolatot kialakítani. Egyszerűen nem megy már neki mással a szex és nem is tud az intimitásra máshogy gondolni, mint tranzakcióra. Ő úgy fogalmazott, hogy nem tud azzal mit kezdeni, hogy kölcsönösen figyeljen az igényekre/dinamikára, mert a szolgáltatás szerű gyors kielégülést szokta meg.
Lövésem sincs, hogy ez mennyire általános, de ő saját bevallása szerint eléggé szenved ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!