Ha lenne olyan képességed, hogy képes lennél teleportálni hogy élnéd az életed? Segítenél másokon vagy önös célok vezérelnének?
Is-is, megtartanám az egyensúlyt. Ha valaki bajban lenne és tudnék segíteni akkor ott teremnék, de azért nem tenném fel arra az életem hogy Superwomant játsszak, olyan is lenne hogy csak a saját érdekemben teleportálgatnék, hogy megkönnyítsem az életem.
Pl akárhová elmehetnék dolgozni, akár a világ másik felén is dolgozhatnék úgy, hogy közben Magyarországon élek.
Is-Is.
Így mindenki jól járna.
Mit is érne az életem ha senkin sem segíthetnék,legnagyöbb öröm ha valakinek tudsz segíteni.
Titokban tartanám, mert nem szeretnék kísérleti alany lenni, valamint azt sem, hogy kihasználjanak/megpróbáljanak kihasználni és a hírnévnek sem örülnék.
Mindkettő, másokon is segítenék, de közben önös célokra is használnám. Nem csapnék fel főállású szuperhősnek, mert annak általában (filmekből kiindulva) nincsen túl jó vége.. Sokat kirándulnék, "bejárnám" a világot, és néha kicsit adrenalindúsabb szitukba is belekeverném magam. Semmi törvényszegés, csak kicsit feszegetném a határokat 😁
(ne tessék elítélni, törvénytisztelő polgár vagyok😅)
hát?
akkor sokan mennének az óceán fenekére az első körben.
vagy 1km magasról potyognának a betonra.
ha meg mondjuk a fidesz vezérkarral tenném ezt az egyértelműen az ország érdeke lenne, tehát segítenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!