Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az nagyon gáz ha az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon gáz ha az első randi után nem vagyok "lelkes"? A fogai kissé igénytelenek, lehet hogy azért..? Kedves, normális de ez kicsit "zavar ". Mit tanácsoltok, gondoltok?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 24. 11:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavarna, sőt, zavart is (volt rá példa, aztán kiderült, hogy kamuzik össze -vissza, nem is csináltatja, mert mindig minden fontosabb volt, mint az undorító pofáját rendbetetetni). Sajnálom, de aki erre igénytelen, az keressen olyat, akinek ez megfelel. Basszus, ha erre nem áldoz, ami közvetlenül a kirakatban van, akkor mi lehet lent? Ha viszolygok tőle, akkor meg teljesen mindegy, mennyire kedves-aranyos, nem vonz, akkor meg minek?
2024. ápr. 25. 06:20
 12/15 anonim ***** válasza:

A fogai igénytelenek, vagy a fickó igénytelen?

Kínzó kérdés...

2024. ápr. 26. 12:33
 13/15 anonim ***** válasza:

12

"A fogai kissé igénytelenek..."

2024. ápr. 26. 13:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Értem drága 13, értettem, megértettem.

De ugye az ember az igénytelen, a fogai pedig emiatt elhanyagoltak.

Te is érted?

2024. ápr. 26. 16:31
 15/15 anonim ***** válasza:

14

Aye aye Sir!

Értem, Uram!

😂

2024. ápr. 26. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!