Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kicsit teltebb a lány, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit teltebb a lány, mint amire számítottam. Van így értelme több randinak?

Figyelt kérdés

Randi előtt egy hétig online beszélgettünk, élőben is nagyjából olyan volt, mint írásban, de kicsit zavar, hogy teltebb, mint ami nekem tetszeni szokott. Egyébként érdekes lány, nem nevezném átlagosnak, de azt még nem tudom vonzalom tudna-e kialakulni. Nem vészesen duci, olyan 65-70kgra tippelem, de nekem a jóval vékonyabb lányok az eseteim. A képei alapján azt gondoltam mivel elég alacsony, hogy max.55kg körül van. Nem vagyok túl rutinos a témában és nem tudom ilyenkor mennyire van értelme folytatni az ismerkedést, ha elsőre külsőre azt mondanám nem jön be? Hatalmas mellek, vaskos felső test, laposabb fenék, rövid, aránylag vékonyabb lábak, szóval nem csinos, viszont aranyos, kedves.

Nem vagyok felszínes, de nekem fontos a külső is ahhoz, hogy vonzódni tudjak. Eddig minden barátnőm 47-50kg körüli volt, egyszerűen ez az esetem. Volt már ilyen veled, hogy adtál esélyt így az ismerkedésnek és jól sült el?

ápr. 19. 17:37
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Telt nőként írom: nekem ezerszer jobb olyan pasival lenni, akinek pont az esete vagyok, mint olyannal, aki a személyiségem miatt ad egy esélyt. Márpedig bőven vannak olyan férfiak, akik a husisabb nőkre buknak.
ápr. 20. 21:33
 32/33 anonim ***** válasza:
31# életem hibáját követtem volna el ha nem adok esélyt a feleségemnek. Pedig nem volt az esetem. Sőt én se neki. Aztán pici szerelem lett. Ami mai napig perzsel. Most márc22 éve szerelmes vagyok belé. Sose hittem volna hogy ilyen sokáig is van feltétel nélküli szerelem. Addig felületesen néztem a nőket.
ápr. 21. 04:45
 33/33 anonim ***** válasza:
Az, hogy elsőre nem vagy odáig a párod külsejétől, szerintem még lehet oké. Nekem is úgy volt, hogy az első randinkon úgy voltam vele, hogy hát, helyes, aranyos, de átlagos a párom igazából. Aztán ahogy kialakultak az érzelmek, úgy jött az, hogy nagyon vonzónak kezdtem látni. Viszont te mintha kifejezetten taszítónak tartanád ezt a lányt. Ezt nem hiszem, hogy a közösen töltött idő és a személyiségének a megismerése ellensúlyozni tudná. Tényleg jobb, ha gyorsan elmondod neki, hogy neked ez mégsem fog menni (nyilván tapintatosan, ne mondd el neki, hogy túlsúlyosnak tartod). Valaki majd imádni fogja úgy, ahogy van, valakinek pont ez fog bejönni. Ez már csak ilyen, nem nagyon lehet megmagyarázni a vonzalmat.
ápr. 21. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!