Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem morbid, hogy azt mondja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem morbid, hogy azt mondja, hogy szerelmes belém, miután kiderült, hogy nem független, felnyomtam a feleségénél és tönkretettem a házasságát, családját?

Figyelt kérdés

Mondtam neki, hogy ne haragudj, de nem érzed a morbiditást ? Hazudtál nekem a családi állapotodról, kiderült, szóltam a feleségednek, aki rájött, hogy megcsaltad többször is és miután rákérdezek, hogy ezekutan nem kéne utálnod engem, azt mondod, hogy szerelmes vagy belém és igazából ez, ami történt nemcsak az én hibám, mert a feleségeddel a velem való találkozás előtt 2 évvel megromlott a kapcsolatotok...

Csak én érzem ezt morbidnak? Én ezt tuti nem hiszem el. Bárki el tudja ezt hinni??

Kérdeztem, hogy nem utálnod kellene? Azt mondja, de lehet igen, de Ő nem tartja magát normálisnak.... 🤷🤦

2024. ápr. 17. 23:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
38%
Ugyanolyan nyomorult vagy mint a férfi.
2024. ápr. 18. 11:50
 22/31 anonim ***** válasza:
54%
Ugyan már, akik itt a férfit védik, azoknak nagy baj van a fejében. Szerintem teljesen mindegy s kérdező miért tette. Az ilyen előbb - utóbb lebukik. Ha nem a kérdező, akkor megtette volna más. Kérdező, jól csináltad. Én is biztos megszivattam volna. A családját nem tetted tönkre, nem te verted szét, hanem ő maga.
2024. ápr. 18. 12:22
 23/31 anonim ***** válasza:
65%
Én nem védem a férfit, de az biztos, hogy bosszút állt rajta azért mert átverte. Nem a jó szándék vezérelte. Most is a férfival foglalkozik, hogy vajon hazudik, vagy sem ahelyett, hogy leszarná, szóba se állna vele. Össze fog vele jönni ha a feleség nem fogadja vissza és a feleség helyében találja majd magát a jövőben. A csalfa férj nem fog megváltozni miatta soha.
2024. ápr. 18. 12:26
 24/31 anonim ***** válasza:
69%

Én sem értem, miért a csajt szidjátok. Erőszakkal, zsarolással vette rá a pasit a nőzésre? Nevetséges.

Amikor a férjemet elhagytam, mert viszonya volt és sokáig egyedül küzdöttem a házasságunkért, a családja szemében a másik nő és én voltam a k*va (oka volt megcsalni, biztos nem tettem oda magam 100%-osan, stb)....

Véletlenül sem a férj, aki azt az utat választotta, tudatosan.

2024. ápr. 18. 12:27
 25/31 anonim ***** válasza:
Itt 4-esnek van igaza és ezt megtette egy lánybarátom is.
2024. ápr. 18. 12:52
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Csak ő sajnos utána hitt neki, illetve az esete ennél bonyolultabb volt... Majd kiderült, hogy a pasi nárcisztikus hazudozó és több vasat is tart. Csak azért költözött össze vele, mert lebukott az asszonynál és barátom elmondta az igazat. Fél évig tartott.
2024. ápr. 18. 12:55
 27/31 anonim ***** válasza:
Csak a d.gás érdekli ezt is.
2024. ápr. 18. 18:50
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
24es. Nem azért szidjuk a csajt mert kitálalt, hanem azért mert tisztességtelen. Úgy adja elő magát mint aki jót tett, hadd tudja a feleség is. Ahogy írta valaki előttem, nem jószándékból tette, hogy segítsen hanem egyrészt bosszúból másrészt ahogy látni ő továbbra is foglalkozik a pasival, az érdekli szereti e a pasi. Más lenne ha többé szóba sem állna vele ha egyszer akkora szemétnek tartja. De a feleségtől úgy néz ki megszabaditotta ő pedig tovább tartja vele a kapcsolatot. Szerinted ez tisztességes? Ilyen erővel, ha neki esetleg jó lenne az ilyen mocsok férfi akkor nem kellett volna a családot sem szétverni. Az biztos, hogy én nem vernék szét egy családot, oldják meg maguk a dolgaikat de többé nem is szólnék hozzá. Itt pont fordítva van.
2024. ápr. 18. 22:52
 29/31 A kérdező kommentje:
28. Bocsi, de mint írtam én megszakítottam vele a kapcsolatot miután ez történt. Nem kívántam vele beszélgetni, de kb fél évre rá megkeresett. Azt nem tudom hogyan, mert a facebookomat soha nem is adtam meg eleve és ott talált meg. Sokáig jelölt, írt és ignoráltam. Aztán meghallgattam mit akar mondani és ezt mondta, amit egyébként nem is értettem. Egyébként pedig neked semmiféle magyarázattal nem tartizom, hogy mikor, miért és kivel beszélek és őszintén nem érdekel, hogy te mit csinálsz a kapcsolataidban. Mások vagyunk, te a saját értékítéleted alapján jársz el, én meg a sajátomén. Akkoris, ha ez neked nem tetszik. Lapozz tovább
2024. ápr. 19. 00:53
 30/31 anonim ***** válasza:

Ja kérdező... Ez a másik ami téged minősít. Felteszel egy kérdést a nagyközönségnek, kíváncsi vagy mások véleményére aztán ha olyat írnak ami nem tetszik akkor lapozzon tovább az illető? Elfelejtetted oda írni a kérdéshez, hogy csak az válaszoljon aki teljes mértékben egyetért veled. Akkor nem írtam volna. És persze, hogy nekem nem tartozol elszámolással de te voltál kíváncsi mások véleményére.

Ami még azt illeti, hogy mennyire érdekel a pasi téged, nos kitettél egy kérdést róla, biztosan végképp nem érdekel, eszedbe sem jut. Hát, ez van..

2024. ápr. 19. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!