Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szívat? A csaj akivel találkozgatok megkérdezte haveromat hogy a volt barátja vagy én illek e hozzá? Csak szívat? Csaj azt mondja fülig szerelmes belém.
Miért kell ezért lapátra tenni? Jogos dilemma, hogy ki illik hozzá. Az érzelmek azok ettől függetlenül vannak. Lehet csak megerősítést akart, de az is lehet hogy összeillő partnerrel szeretne lenni, engedelmeddel, és elgondolkodik hogy vajon milyen ember illik hozzá.
Bírom ezeket mikor becsörtet a képbe mr vagy mrs csodalény, legalábbis azt hiszi magáról, és onnantól kezdve a párjának TUDNIA kell, hogy mennyivel, de mennyivel jobb mindenben, mint az összes előző és az összes létező személy rajta kívül, mert ŐŐŐŐ. Csak egyszer hasra ne essen az egójában.
Jogos dilemma?
Aki szerelmes a másikba (nem fülig, csak úgy), abban ilyen kérdés nem merül fel.
És nem akar mástól megerősítést.
Szerintem telejsen normális, hogy valaki átgondolja, ki illik hozzá és ki nem. Tudom, itt a gyakorin mindenki lángoló szivű hősszerelmes, aki egy pillanatig sem kérdőjelezte meg eddig az épp aktuális kapcsolatát, de normális embereknél egyáltalán nem kirívó ez.
Viszont komoly hülyeségre vall a csaj részéről, hogy ezt a TE haverodtól kérdezi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!