Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya fiúkat a csúnya lányok nézik csak meg?
Csúnyaság eléggé nézőpont kérdése. Votl egy lakótársnőm, aki a vékonyságára "verte" magát, közben iszonyú ronda volt-ismerősi körömnek és nekem. Amikor bepróbálkozott nálam, és én visszautasítottam-barátnőmet kezdte el fikázni, aki amúgy elismert arc-modell:)
Ja és a lényeg: iszonyatosan nagy egója volt.
Ne féljetek testvéreim!!
Isten lesújt a büdös rondákra és nem lesz több gond a gnómokkal és nem kell a torz fejüket bámulnunk!!
Isten veletek és ti Istennel örökre!!
Peace
Hát én is azt hittem, hogy a csúnyákat csak a csúnyák nézik meg. Aztán néha láttam irtó szép lányokat, egy-egy otromba balfékkel, hogy olyankor mindig elgondolkodtam, hogy vajon mit is tudhat az a srác, ami ennek a csajnak bejön.
Szóval nem csak a csúnyák nézik meg a csúnyákat, de általában vagy önértékelés hiánya, vagy a csúnya fél valami különleges képessége összehozhatja az ilyen párokat.
16:06 jól írta, a csúnya lányok is a jóképű pasikat nézik meg:)
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!