Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel vagyok, ha szűzként le tudtam szervezni egy lánnyal egy randit és végig is vittem azt, csak nem lett belőle kapcsolat?
Figyelt kérdés
20Fápr. 13. 19:49
21/30 A kérdező kommentje:
Húszas, de nektek tényleg ennyire gáz a helyzet? Én azért össze tudok randikat hozni, csak nincs dumám. Mindig dumás csajjal hoz össze az Isten.
júl. 4. 20:07
22/30 Noren1989 válasza:
40/Fként nem könnyű az élet, főleg, ha nincsen karizmàd.
Töki, van pàr éved becsajozni, de oda kell tenni magadat..
23/30 A kérdező kommentje:
Randikat le tudok szervezni, de a következő lépés nem jön össze sehogy. Netes ismerkedés meg a személyes sem megy.
Most ha Tinderen ráírok egy csajra, akkor egy randit össze tudok hozni, meg csajok is irogatnak rám ott, de egyszerűen fejben nincs minden rendben nálam.
júl. 4. 20:11
24/30 A kérdező kommentje:
Meg azért jobb helyzetben vagyok, mint néhány szaktársam az egyetemen. Van kb. 15 ember, a 40 főből, akik kb. nőhöz sem szóltak soha. Én azért próbálkozok.
júl. 4. 20:12
25/30 anonim válasza:
Én szurkolok neked kérdez, igaz én lány vagyok de én is 21 voltam mikor elveszitettem. Nem nagy dolog. Jobb is szerintem idősebben, tök más az egész (jobb). Ez nem verseny. Aki próbálkozik, meg rendes, annak úgyis lesz előbb utóbb babér:) a tinder meg az összes többi társkereső 99%-ban egy koszlott trágya.
26/30 anonim válasza:
Nem dumád nincs, hanem ronda vagy. Értsétek már meg végre, könyörgöm!!
27/30 A kérdező kommentje:
Ha csúnya vagyok miért van 80 matchem tinderen meg miért jött el velem egy lány 2x randizni?
júl. 8. 19:19
28/30 anonim válasza:
26
Ha Tinderen van matche biztosan nem ronda.
29/30 anonim válasza:
Itt egy masik kollega:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Azert a mai fiataloknak mennyire nehezitett lehet a palya, ha top 20% Chad pasikent sem kelendoek......
40F incel
30/30 anonim válasza:
Úgy, hogy jól meg tudod lőni a képeid. Haveri körömben tapasztalom ezt. 4/10-nek sokkal több a pár, mint 6/10-nek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!