Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez a pasi valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a pasi valóban konkurenciának számít? Szeretném a volt barátnőmet visszahódítani.

Figyelt kérdés

Sok évvel ezelőtt volt egy kb. másfél éves kapcsolatom egy lánnyal, még a huszas éveink elején. Sokan mondták, hogy szép pár vagyunk, jól elvoltunk, jó volt a szex de a vége felé sokat veszekedtünk. Utólag rájöttem (már a szakítás után), hogy javarészt miattam, mert meg akartam változtatni.

Azóta nem volt komolyabb kapcsolatom, csak ilyen pár hónapos lazák. Ráadásul kimentem Németországba dolgozni, csak évente néhányszor jöttem haza.

Nemrég hazajöttem, ha nem is végleg de hosszú időre biztos. Összefutottam véletlen a volt barátnőmmel és hát ismét hatása alá kerültem mert igazi nővé vált így 30 éves korára. Beszélgetni kezdtünk de nagyon tartózkodó volt. Én még azért nem adtam fel, csak megtudtam még ki próbálkozik nála. A pasi kb az ellentétem stílusban, míg én a lezserebb elegáns stílust szeretem, minőségi márkákat, parfümöket, addig ő egy paraszt. Le sem tagadhatná, hogy vidéki (egy alföldi kisvárosban élünk). Semmi egyediség, gondolom amit talál reggel a szekrényben nadrágot felvesz, meg sima pólót, ing max ha alkalom van. Baseball sapka ami nagyon suttyós, szakáll. Az az igazi favágó fajta mint az amerikai filmekben. Az már csak hab a tortán, hogy kistraktorral szaladgál sokszor mert vállal kertekben munkát (nem hiába írtam, hogy paraszt). Ráadásul zárkózott, szerintem antiszociális is. Én igyekszek minden ismerősömmel mosolyogva, érdeklődve beszélgetni, viccelődni, bókolni. Ő kutyás, én macskás. Az exem meg egy igényes, csinos nő, ha még jobban adna magára akkor végképp bombanő lenne (több smink, dögösebb ruhák).

Egy kisboltban dolgozik de nem akarok mindennap bemenni hozzá, de elhanyagolni sem fogom.

Egyéb tanácsokat kérnék, illetve ha van olyan tapasztalatotok amikor egy teljesen más típusú/külsejű/stílusú konkurenciával álltatok szemben.

34 F, a parasztos is kb ennyi lehet

ápr. 11. 14:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Erre esetleg tud valaki reagálni?

"ha van olyan tapasztalatotok amikor egy teljesen más típusú/külsejű/stílusú konkurenciával álltatok szemben.""

Nőként tudok rá reagálni: egyik exem sem hasonlít a másikra. Nincsenek sokan, de mindegyikük más, stílusban, jellemben, típusban. Mondhatni mindenfélét "kipróbáltam", mielőtt megtaláltam a számomra legmegfelelőbb társat, akivel tényleg önmagamnak érezhetem magam és úgy éreztem, megállapodhatok vele. Szóval ez nem jelent semmit, hogy te milyen vagy, szerintem a legtöbben nem egy séma szerint választanak párt, hanem aktuális érzések szerint.

ápr. 11. 18:23
 22/24 anonim ***** válasza:
Sose hasonlítsd magad másokhoz! Minden ember más! Ez nem azt jelenti, hogy az egyik jobb vagy különb, mint a másik!
ápr. 11. 18:27
 23/24 anonim ***** válasza:

Ezt én férfiként sem tudom felfogni, hogy ilyen helyzetekben minek vergődnek emberek?

Mármint oké, te nagyon szeretnéd, hogy ismét veled legyen, de ő meg nyilván nem, különben nem lenne mással kapcsolatban és/vagy máshogy reagált volna rád. Miért nem lehet kihúzni magadat, és ésszel felfogni, hogy ennyi, tovább kell lépni?

Ez a hasonlítgatás is teljesen felesleges.

Objektíve rossz viselkedésen kívül - gyilkosság, stb - nincs olyan, hogy valaki jobb, csak más, mint a másik ember. Te jól öltözöl, de a nőnek meg más szempontjai vannak.

Ettől nem vagy rosszabb ember, csak nem illetek össze és kész.

Olyan nehéz ezt elfogadni?

ápr. 11. 21:47
 24/24 anonim ***** válasza:

Konkurencia?

Te ex vagy, ő meg próbálkozik.

ápr. 12. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!