Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívnátok el úgy pasit hogy ne legyen "nyomulás"? Bővebben lent.
Én általában ugy csinalom hogy ők hivjanak el.
Pl elmondom hogy holnap ráérek vagy úgy szeretnék menni x helyre hétvégén valahova de nem tudom kivel, vagy olyan kajás vagyok most nem is tudom főzzek e vagy pizzála legyen es veled mizu.
Ezekre kapom a válaszokat, hogy ő eljönne velem az x helyre, mit szólok hozzá? Vagy kitalálja ő a felvetésemre, hogy pizzázunk egyutt, ne is főzzek ő is jönne.
Ha vki ezekre, hogy hetvégén ráérek, vagy ugy ennék egy fagyit megkívántam, vagy ugy mennék gokartozni/szabadstrandra/bármi de egyedul nem akarok, meg egy fakat ilyenre ha nem reagál úgy, hogy találkozzunk, akkor nem is erőltetem, veszem a lapot.
2.
Jahj, ezek az undorító hátulról jövős szarságok... Aki ezzel indít, az később is ezeket fogja nyomni, és én pl. ugyan megértem/átlátok ezeken, de maximálisan utálom is, általában a legszemetebb válaszokat adom rá, már csak a vicc kedvéért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!