Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik, nektek bejön, ha egy férfiú creative csajozós szövegekkel szedeget fel titeket?
A stylusos gentleman férfi megáll előttetek enyhe terpeszben, megnyalja az ajkát, mint egy kiéhezett leopard párduc! Ray Ban napszemüvege lencséin megcsillan a napfény, mint a vágy tüze... És így szól hozzátok perzselő baritone hangon:
- Izgató a sexy tested!
Szép a hajad! Talán fested?
Jól áll ez a ruha rajtad,
Told ide a tüzes ajkad!
Kifeyejezetten.
Eszt tsitseregném:
Syvi! Ray Ban repkednek körylöttem a férfyak, de én tsakis téyged választalack, a koczka hasaddal és a millijóiddal edgyütt.
Férfiú? Creative?
A tarisznyás Eltés okostojás már megint pusztít?
Már megint Te?
Nem, még mindig nem.
Azt hittem, ez már lejárt lemez itt gyk-n.
Kezdjük azzal, hogy a kreatív szó magyarul fonetikusan írandó... aki így ír, az alapvetően kuka... nem lesz sem külföldiesebb, sem egyedibb, csak kínos. És akkor még a poszt tartalmáról nem is beszéltem.
Az egyediség amúgy lehet vonzó, de ez a rappelős-erőltetett izzadtságszagú móricka szint nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!