Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sokaknál miért magától értetőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokaknál miért magától értetődő még ma is, hogy egy férfi fizet az első randikon?

Figyelt kérdés

Anyagi egyenlőség van a nemek között, a nők is teljesen szabadon építhetnek karriert, akár többet is kereshetnek, mint a férfiak, egyáltalán nem gáz.

Éppen ezért nem igazán értem, hogy túlnyomórészt miért kimondottan férfiaktól várják el, hogy fizessenek egy randin? Azt hittem nincs olyan, hogy férfi gesztus, vagy a férfi dolga, mert a nők is megsértődnek, ha a főzést vagy a házimunkát kimondottan a női szerephez társítjuk, megváltoztak a viszonyok. Érdemes lenne elhagyni mindkét oldalon a maradi, konzervatív gondolkodást?

2024. ápr. 4. 12:40
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
90%

"Érdemes lenne elhagyni mindkét oldalon a maradi, konzervatív gondolkodást?"

Ettől nem fogsz modernebbnek tűnni, csak egy ugyanolyan neveletlen és gyűlölködő incel maradsz. :))

Ha nekem nőként a barátnőmet nem esik nehezemre meghívni egy kávéra, ha találkozunk (nem vagyunk leszbikusok), akkor egy férfinak se legyen már gond egy kávét kifizetnie annak nőnek, akit - elvileg - szépnek, szimpatikusnak, kedvesnek stb. talál és meg akarna hódítani. Én mondjuk idegennel sosem randiztam, csak olyannal, akit már egy ideje ismerek, de nyilván nem varrnék a nyakába több tízezres fogyasztást.

2024. ápr. 4. 16:21
 22/37 anonim ***** válasza:
93%
Nézd, van akinek magától értetődő, van akinek nem. Te meg járj olyannal, aki hozzád passzol. Én elvárom. És vállalom is a hagyományos női szerepeket.
2024. ápr. 4. 16:27
 23/37 anonim ***** válasza:
79%

Oké, nem várjuk el. Viszont remélem kifejezetten(!) jól(!) főzől és szépen is takarítasz. Szeretném majd nézni, ahogy vasárnap délelőtt sürgolődsz a konyhában és és ínycsiklandozó menüt szolgálsz fel.

TUdod, egyenlőség. Nem ám csak kiszemezgetjük a nekünk tetszőt, mint ahogy a férfiak szokták. A tv előtt fetrengő férfi, meg a közben főző, takarító nő. Valahpgy ez az általánosabb. Szóval fogjátok be.

2024. ápr. 4. 17:00
 24/37 A kérdező kommentje:
Elég furcsa néhány válasz, olyan, mintha a férfinak sokkal jobban szüksége lenne a nőre, mint fordítva, és a nő részéről szinte már az is szívesség, hogy elmegy randira. A fiatalabb generáció, pl. a 16-20 évesek már valami falusi prolinak tartanának, azt látom, hogy ők azért már tudatosabbak ilyen téren. Nem véletlen az sem, hogy ennyire sok a felszínes, rossz párkapcsolat.
2024. ápr. 4. 17:35
 25/37 anonim ***** válasza:
86%
A tanulók is meghívják a zsebpénzükből, ösztöndíjukból a barátnőjüket kérdező. Sőt még néha a haveroknak is vesznek sört. Neked nem lesz párkapcsolatod mert szrrágó vagy.
2024. ápr. 4. 17:43
 26/37 anonim ***** válasza:
96%
Én 40 éves vagyok,de soha egyetlen randin se fizettem.Mondjuk régen nem a p.ina miatt hívtak randira,azt kaptak anélkül is.Egy fiúra se emlékszem,hogy hisztizett volna,hogy fizetni kell.
2024. ápr. 4. 17:53
 27/37 anonim ***** válasza:
93%

#24 Végre, feléredtél.Azért tűnik így, mert ez az igazság.Ezért nem vállalnak már a nők gyereket, ezért vannak inkább egyedül.

Mert a férfiak csak lefele húzzák őket.

Számtalan kutatással alá támasztották már, hogy a házasságok, együttélés MINDIG a férfinek az előnyösebb, a nőknek meg az, ha egyedül élnek.

2024. ápr. 4. 18:31
 28/37 anonim ***** válasza:
1%

A konzervatív, normális nőknek fizess nyugodtan kérdező, a feminista csámpásrozik meg egoista módon úgyis mindenben a saját előnyüket hajkurásszák.

Mindent őértük, mindenben ők az elsők, énénénénénénénén.

Csak hát mivel ezt legtöbbször nem kapják meg, marad nekik a kukacos gödörig a feminizmus...

2024. ápr. 4. 18:33
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
#28 De nem érted.Pont, hogy akik elvárnák ezt tőle, azoknak nem akar fizetni.:D Mocskolod a feministákat, de ők nem is kérnek egy pohár vizet sem.A kérdezőnek pont, hogy egy habzószájú, hőbörgő, szőrös hónaljú, flat top frizurás őrmester asszony való.
2024. ápr. 4. 18:38
 30/37 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nulla önbizalommal rendelkezik az a nő akinek nem kell udvarolni.

Hát aki egy randit nem képes normálisan kivitelezni az kuka!

És nem azért mert nem vagy magas, nem vagy gazdag, nincs kocsid, nem vagy jóképű, hanem azért mert el nem tudnám képzelni magam egy irigy sóher ember mellett.

2024. ápr. 4. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!