Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Tényleg sokaknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Tényleg sokaknak tetszenek az ilyen nők?

Figyelt kérdés

Ezen már többször elgondolkodtam. Én ugyan meleg vagyok, de érdekelne, hogy sok férfinak tényleg bejönnek-e az olyan nők akik:

- 5 cm vakolat az arcán, mindig, mindenhol

- felfújt műszáj és felfújt lufi dudák, nagyon látszik, hogy mű

- az egész nő úgy néz ki, mintha műanyag lenne

- mű haj, az is undorító színekben (rózsaszín, lila, stb.)

- extrém mű barnaság, amiről kilométerekről is meg lehet mondani, hogy nem természetes

- ezekhez hozzájön még az irtó "kényes hercegnő" viselkedés, sok közülük agyon van tetoválva is

Ez azért érdekelne, mert pl a melegek körében a legtöbben nem találják szexinek a mű, plasztik pasikat, azokat sem, akik sminkelnek. Biszexuális ismerőseim szerint is az van, hogy a melegek körében azért nem annyira kelendőek az ilyenek férfi változatai, viszont nőknál én nagyon sok hasonlót láttam.

A heteroszexuális férfiaknak kinézetre mi tetszik az ilyen nőkben?

Vagy tartós kapcsolatot az ilyenekkel alapba nem is akarnak?

2023. aug. 6. 16:49
A kérdező szavazást indított:
Tetszenek, tartós kapcsolatot is akarnék egy ilyen nővel.
Tetszenek, de csak testi kapcsolatot tudnék elképzelni.
Nem tetszenek, engem a természetesség vonz.
54 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
84%

Engem például kifejezetten taszítanak az ilyen plázacica plasztikbarbik, mert nem egyszer tapasztaltam már, hogy a többségük intelligenciája kb egy törölköző és egy kuka között van, emellett nagyon felszínesek (tiszt.kiv.)

Mellesleg az ilyenekre mondják azt, hogy "insta-ribi", akinél az onlyfans profil alapfelszerelés.

Én nem tudnék az ilyen műnőkkel kapcsolatot elképzelni, de még szexet sem.

A felfújt száj amúgy szerintem kifejezetten ocsmány, én még nem láttam olyat, akinek valamelyest jól állt volna.

2023. aug. 6. 16:55
 2/28 anonim ***** válasza:
85%
Nekem egyáltalán, nem is értem azt akinek igen
2023. aug. 6. 16:55
 3/28 anonim ***** válasza:
80%

Nekem nem tetszenek.

Egy átlagos lány, átlagos közepes hosszú hajjal, aki természetesen szép és a teste is természetes, számomra sokkal vonzóbb.

2023. aug. 6. 16:59
 4/28 anonim ***** válasza:
70%
Ja persze egyik pasinak se tetszenek az ilyen nők….. De a párjukat meg egyből megcsalnák egy ilyen nővel.
2023. aug. 6. 17:08
 5/28 anonim ***** válasza:
48%
Érdekes hogy mégis mindig ilyen nők kellenek a férfiaknak.
2023. aug. 6. 17:10
 6/28 anonim ***** válasza:
82%

Én valahogy mindig azt látom, hogy csak az üresfejű, hitelre vett BMW-s, szteroidtól bárányfelhőnek kinéző "macsók" akarnak ilyen nőket, mert nekik nem számít, hogy egy üresfejű liba, a lényeg, hogy legyen nagy felfújt műcsecse meg mű(szopó)szája, hogy lehessen vele "gizdulni" a járgányban a haverok előtt.

Sok hírességnek (pl focistáknak) is ugyanilyen műanyag csaja van, mert akkor mutogathatják, hogy "nekik milyen fullos cicájuk van".

Lehet mondani, hogy "de a férfiak többségének mégis az ilyenek kellenek", de szerintem ez nem igaz. Aki kicsit is ad valamit a belső tulajdonságokra, az alapból nem akar az ilyenektől szexen kívül mást. Normális és intelligensebb baráti köröm van, senkinek sincs ilyen plasztikribi barátnője.

2023. aug. 6. 17:21
 7/28 anonim ***** válasza:
50%
Igen, a pasiknak a ilyen nők tetszenek
2023. aug. 6. 17:50
 8/28 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes dolog ez.

Valahogy a sok csoport közül mint nő, nem estem sosem ebbe bele, de a telt ajkaim miatt kaptam számos beszólást hogy biztos töltettem. Szóval sajnos a sztereotípia kihat a normális emberekre is..

2023. aug. 6. 18:00
 9/28 anonim ***** válasza:
33%
Az ilyen nőknek talán az 1%-ra mondanék igent pl szexre.
2023. aug. 6. 18:14
 10/28 anonim ***** válasza:
65%
Akinek ez bejön annak ritka szhar ízlése lehet
2023. aug. 6. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!